Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Shop    Uitgelichte producten    Signaalrollen en -platen
Het tijdig signaleren van plagen in een gewas is van groot belang, want hoe eerder een plaag gesignaleerd wordt, hoe eerder je kan starten met het bestrijden van de plaag. Door het opvolgen van de ontwikkeling op de signaalrollen en/of vangplaten zie je of de gekozen bestrijdingsstrategie de juiste is, of dat deze bijgesteld dient te worden.

Signaalplaten

Bekijk alle

Signaalrollen

Bekijk alle

Accessoires

Bekijk alle
 • Signaleren, volgen en wegvangen

  Het tijdig signaleren van plagen in een gewas is van groot belang, want hoe eerder een plaag gesignaleerd wordt, hoe eerder je kan starten met het bestrijden van de plaag. In dit artikel lees je een aantal tips hoe je een plaag kunt signaleren, volgen en wegvangen. 

  Lees verder
 • De columns van Kees Kouwenhoven

  Onze gewasbeschermingsspecialist Kees Kouwenhoven schrijft met regelmaat een column voor het Vakblad voor de Bloemisterij. In deze columns geeft hij advies over de inzet van biologische en chemische gewasbeschermingsmiddelen tegen ziektes en plagen. 

  Lees verder
 • Voorkom een resistentie

  Ziektes, bacteriën en onkruiden kunnen ongevoelig worden voor gewasbeschermingsmiddelen, waardoor zij de werking van bepaalde middelen kunnen neutraliseren en deze dus geen (of minder) effect meer hebben. In dit artikel lees je alles over resistentie.

  Lees verder
Meer informatie
Heb je vragen over het signaleren van plagen, of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze gewasbeschermingsspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier.Met vriendelijke groet,

Team gewasbescherming
Luc Kurris, Jan Krouwer en Kees Kouwenhoven

Signaalplaten- en rollen

Do not delete this link