< Helpende hand > Voorkom ziektes en plagen je nieuwe teelt!

Tijdens de teeltwisseling worden bedrijven in korte tijd leeggehaald en klaargemaakt voor de nieuwe teelt. Hygiëne is hierbij een heel belangrijk punt: door met behulp van verschillende hygiënemaatregelen te voorkomen dat eventuele ziekten en plagen achterblijven in de kas, zorgje ervoor dat uw nieuwe gewas niet direct besmet wordt. De aanpak 'Schoon eindigen, schoon beginnen' biedt u dus grote voordelen:

 Aanwezige ziektes en plagen worden uitgeroeid
 De kans op herbesmetting is minimaal
 Een onbezorgde start van uw nieuwe teelt

Maar hoe pak je dit aan? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle benodigde informatie en producten, zodat u zo gemakkelijk mogelijk aan de slag kan. En heeft u toch nog vragen? Stel deze dan aan onze specialisten via het formulier onderaan de pagina. 


Tips van onze specialisten

Onze specialisten helpen u graag in de voorbereiding en tijdens de drukke, hectische periode van de start van de nieuwe teelt. Wij zetten daarom verschillende hygiënemaatregelen en andere tips van onze specialisten voor u op een rijtje, zodat uw teeltwisseling zo goed en efficiënt mogelijk verloopt! Klik door voor meer informatie. Producten

Natuurlijk bieden wij ook de benodigde producten voor de teeltwisseling aan: van reinigingsapparatuur tot ontsmettingsmiddelen en van folies tot substraten. Deze bestelt u eenvoudig via de Royal Brinkman webshop. Het complete assortiment van producten voor de teeltwisseling bekijkt u hier. Vragen of meer informatie

Heeft u vragen over bepaalde producten, of wilt u graag een advies op maat? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur reactie. Onze specialisten helpen u graag verder!