Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
 • Hoe kies je de juiste brandblusser?

  Op een glastuinbouwbedrijf heb je te maken met allerlei verschillende brandbare stoffen die stuk voor stuk een ander brandgedrag kennen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt bij de aanschaf van een brandblusser.

  Lees verder
 • Hoe kies je de juiste gehoorbescherming?

  Gehoorbescherming heeft als doel om harde geluiden in de directe omgeving terug te brengen naar een veilig niveau en zo gehoorschade te voorkomen. Er bestaan verschillende soorten gehoorbescherming.

  Lees verder
 • Hoe kies je het juiste masker of filter?

  Wanneer je werkt met chemische gewasbeschermingsmiddelen of andere vormen van nevel of fijnstof, is het gebruik van het juiste masker en de juiste filters voor adembescherming van essentieel belang.

  Lees verder
 • Hoe kies je de juiste veiligheidsbril?

  Veiligheidsbrillen beschermen de ogen tegen allerlei gevaren, zoals UV, opspattende deeltjes en chemische stoffen. Onderschat de noodzaak van een veiligheidsbril niet, want dagelijks lopen wereldwijd gemiddeld 600 personen oogletsel op!

  Lees verder
 • Welke waarschuwingsborden heb je nodig?

  Een goede basissignalering draagt bij aan de veiligheid op de werkvloer. Denk hierbij aan waarschuwingsborden zoals wegwijzers voor de nooduitgang, tekens voor gevaarlijke stoffen of verbodsborden. Onze specialist geeft uitleg. 

  Lees verder
 • Wat zijn de regels voor verbanddozen?

  Ieder bedrijf moet beschikken over een of meerdere verbanddozen die voldoen aan de wettelijke eisen. Maar wat houden die eisen precies in? Lees er hier meer over. 

  Lees verder
Do not delete this link