Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Royal Brinkman heeft een breed assortiment handschoenen. Doordat er veel verschillende werkzaamheden en type handschoenen zijn is het soms lastig om de juiste handschoen te vinden. Royal Brinkman maakt dit graag zo makkelijk mogelijk voor u en daarom bieden wij de handschoenen keuzehulp aan.

Hoe werkt het?
Bij de handschoenen keuzehulp doorloop je drie stappen. Eerst kies je de werkzaamheden waar je de handschoenen voor nodig hebt. Vervolgens selecteer je de belangrijkste eigenschap waar de handschoen aan moet voldoen, en als laastste selecteer je het materiaal. Na het doorlopen van deze drie stappen krijg je een overzicht met de juiste handschoenen die aan jouw eisen voldoen.

 De handschoenen keuzehulp: gemakkelijk de juiste handschoenen vinden voor jouw bedrijf!

Werkhandschoenen zijn een essentieel onderdeel om een teelt goed te laten verlopen. Er zijn verschillende functionaliteiten waarvoor handschoenen gebruikt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan beschermende handschoenen, handschoenen voor de oogstverwerking of zelfs schoonmaakhandschoenen.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van de handschoenen keuzehulp? 
Omdat er handschoenen zijn voor zoveel verschillende toepassingen hebben we de handschoenen onderverdeeld in verschillende werkzaamheden, namelijk: rozen oogsten, het klaarmaken van gewasbescherming, gastenbezoek bij groenteteelt en opkweek, planten en bollen poten in de grond, oogstverwerking en bescherming bij zware werkzaamheden (binnen en buiten). Verder kun je nog kiezen uit bladplukken, het laten zakken van haken, montage, schoonmaak en laswerkzaamheden. Vervolgens kun je bij de volgende stap nog kiezen voor eigenschappen als grip, waterdichtheid, flexibiliteit en snijbestendigheid. Bij de derde stap maak je de keuze voor het materiaal

Hoe kan ik de werkhandschoenen kopen?
Nadat je de juiste handschoenen hebt gevonden kun je ze eenvoudig online bestellen op onze webshop. Zodra je bestelling geplaatst is wordt deze zo spoedig mogelijk bij jouw bedrijf afgeleverd.

Do not delete this link