Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Bescherming bij zware werkzaamheden binnen

Je hebt voor bescherming bij zware binnenwerkzaamheden gekozen. Nu kun je de (belangrijkste) eigenschap kiezen waaraan de handschoen moet voldoen. De juiste handschoen voor jouw bedrijf niet gevonden? Neem dan contact op met je accountmanager of een van onze productspecialisten om te vragen naar demogelijkheden.

Royal Brinkman heeft een breed assortiment handschoenen die geschikt zijn voor bescherming bij zware binnenwerkzaamheden. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en eigenschappen.

 De handschoenen keuzehulp: gemakkelijk de juiste handschoenen vinden voor jouw bedrijf!

Werkhandschoenen zijn een essentieel onderdeel om een teelt goed te laten verlopen. Er zijn verschillende functionaliteiten waarvoor handschoenen gebruikt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan beschermende handschoenen, handschoenen voor de oogstverwerking of zelfs schoonmaakhandschoenen.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van de handschoenen keuzehulp? 
Omdat er handschoenen zijn voor zoveel verschillende toepassingen hebben we de handschoenen onderverdeeld in verschillende werkzaamheden, namelijk: rozen oogsten, het klaarmaken van gewasbescherming, gastenbezoek bij groenteteelt en opkweek, planten en bollen poten in de grond, oogstverwerking en bescherming bij zware werkzaamheden (binnen en buiten). Verder kun je nog kiezen uit bladplukken, het laten zakken van haken, montage, schoonmaak en laswerkzaamheden. Vervolgens kun je bij de volgende stap nog kiezen voor eigenschappen als grip, waterdichtheid, flexibiliteit en snijbestendigheid. Bij de derde stap maak je de keuze voor het materiaal

Hoe kan ik de werkhandschoenen kopen?
Nadat je de juiste handschoenen hebt gevonden kun je ze eenvoudig online bestellen op onze webshop. Zodra je bestelling geplaatst is wordt deze zo spoedig mogelijk bij jouw bedrijf afgeleverd.

Do not delete this link