Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Montage

Je hebt voor montage gekozen. Nu kun je de eigenschap(pen) kiezen waaraan de handschoen moet voldoen. De juiste handschoen voor jouw bedrijf niet gevonden? Neem dan contactop met je accountmanager of een van onze productspecialisten om te vragen naar de mogelijkheden.

Royal Brinkman heeft een breed assortiment handschoenen die geschikt zijn voor montage. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en eigenschappen.De handschoenen keuzehulp: gemakkelijk de juiste handschoenen vinden voor jouw bedrijf!

Werkhandschoenen zijn voor een tuinder een essentieel onderdeel om werkzaamheden in het gewas goed te laten verlopen. Er zijn verschillende toepassingen waarvoor handschoenen gebruikt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan veiligheidshandschoenen, handschoenen voor de oogstverwerking of zelfs schoonmaakhandschoenen. Voor aanvullende informatie kun je ook een kijkje nemen op onze Kennisbank.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van de handschoenen keuzehulp? 
In ons assortiment vind je werkhandschoenen voor verschillende toepassingen. Daarom is een onderscheid gemaakt in de verschillende werkzaamheden, namelijk: rozen oogsten, het klaarmaken van gewasbescherming, gastenbezoek bij groenteteelt en opkweek, planten en bollen poten in de grond, oogstverwerking en bescherming bij zware werkzaamheden (binnen en buiten). Bovendien kun je ook kiezen uit handschoenen voor bladplukken, het laten zakken van haken, montage, schoonmaak en laswerkzaamheden.

Naast de type werkzaamheden dien je rekening te houden met een aantal eigenschappen van de handschoen zoals grip, waterdichtheid, snijbestendigheid, flexibiliteit, zichtbaarheid, ademend, mechanische bescherming, chemische bescherming (o.a. zuren), hittebestendigheid en de vingergevoeligheid. 

Als laatste stap kun je de keuze maken uit het type materiaal van de handschoenen, waaronder leren handschoenen, kantoenen handschoenen, PVC handschoenen, vinyl handschoenen, hydropellent coating handschoenen, rubber handschoenen, NBR coating handschoenen, PU coating handschoenen, thermisch acryl handschoenen, latex handschoenen en nitril handschoenen.


Werkhandschoenen kopen
Nieuwe werkhandschoenen kopen? Nadat je de juiste handschoenen hebt gevonden kun je ze eenvoudig online bestellen via royalbrinkman.nl. Zodra je bestelling is geplaatst, wordt deze zo spoedig mogelijk bij jouw bedrijf afgeleverd. Of de handschoenen nu bestemd zijn voor oogstverwerking, schoonmaak of montage, bij Royal Brinkman ben je aan het juiste adres.

Do not delete this link