Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Service artikelen    Hemelwaterafvoer    Wateropslag

Wateropslag

Wateropslag in de tuinbouw is van groot belang, omdat watervoorraad steeds schaarser wordt en droogte op de loer ligt. Het gebruik van goed kwalitatief water vergt een goede wateropslag. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor diverse oplossingen, waaronder silo’s, bassinzeil en onderhoud voor de professionele tuinbouw. 

Wateropslag in de tuinbouw

In silo’s wordt regenwater opgeslagen dat vervolgens wordt gebruikt als gietwater. Regenwater is een belangrijke bron van water en wordt daarom vaak opgeslagen. Op deze manier ben je minder afhankelijk van je waterbeheerder. Royal Brinkman levert verschillende oplossingen voor hemelwateropslag. Naast wateropslagtanks levert Royal Brinkman ook bassinzeil om algengroei, vervuiling en verdamping van water te voorkomen. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van de juiste kwaliteit gietwater. 

Onderhoud van wateropslag

Het is van groot belang om regelmatig onderhoud te plegen aan je wateropslagtank. Roest, lekkages en vervuiling hebben namelijk een negatieve invloed op de kwaliteit van het gietwater. Echter dien je dit te laten doen door een specialist. Onderhoud nodig? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Silo kopen

Ben je van plan om een nieuwe silo te kopen of heb je bassinzeil, reparatiekit of anti-algenzeil nodig? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Op royalbrinkman.nl bestel je snel en eenvoudig je benodigdheden voor de juiste wateropslag. Bovendien adviseren onze Technische specialisten je graag over de diverse wateropslag oplossingen.
Do not delete this link