Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Organisatieborden en toebehoren

Organisatieborden zijn er voor veel verschillende toepassingen. Zo je hebt planningsborden speciaal gemaakt voor het plannen van medewerkers/vakanties etc. en whiteboarden waar dingen op geschreven kunnen worden of met magneten dingen opgehangen kunnen worden. Ook is het mogelijk om een professionele vitrine bij de ingang van het bedrijf of in de kantine te hangen, waar bedrijfsinformatie getoond wordt. Daarnaast vind je hier ook projectieschermen, zowel flexibele als vaste schermen, een die opgerold kan worden of een die er altijd hangt. De mogelijkheden zijn helemaal naar wens te bepalen!
2 product(en) gevonden
 ArtikelnaamPrijs per eenheid  AantalBesteleenheid
Marker whiteboard Staedler 4 stuks
450007930
Prijs per eenheid:
set
Pick-up Open vuur pictogram
791007921
Prijs per eenheid:
stuk(s)
Resultaat 1-2 van 2
Toon
Do not delete this link

Makkelijk bedrijfsinformatie presenteren

Met whiteboarden en organisatieborden is het heel makkelijk om informatie te verschaffen aan de medewerkers of aan bezoekers. Voor elke toepassingen zijn er mogelijkheden: een vaste of verrijdbare oplossing, met verschillende oppervlakten zodat eenvoudig planningen gemaakt kunnen worden of volledig gemaakt om presentaties te geven. 

De mogelijkheden van presenteren: organisatieborden, vitrinekasten, projectieschermen en whiteboarden

Afhankelijk van de informatie die getoond moet worden, is er altijd een passende oplossing. Op whiteboarden kun je met markers makkelijk schrijven en het weer uitvegen. Ook hebben deze borden een magnetisch veld, waardoor makkelijk iets opgehangen kan worden. Je vindt in ons assortiment de whiteboarden als vaste uitvoering of met wielen. Hetzelfde geldt voor planborden. Vitrinekasten worden veelal gebruikt als belangrijke informatie getoond moet worden. Bijvoorbeeld over de hygiëne van het bedrijf. Door het glas van een vitrinekast kun je makkelijk brieven voorzien van informatie ophangen, zonder dat dit snel vies of nat wordt. Moet je juist bedrijfsinformatie presenteren aan een groep? Bekijk dan de mogelijkheden in presentatiewanden. Zo zijn er projectieschermen die je op- en af kunt bouwen waardoor je ze alleen neer hoeft te zetten als je ze nodig hebt, of je hebt vaste projectieschermen, die je op kunt rollen als je deze niet meer nodig hebt. Voor professionele ruimtes is er ook een glazen projectiewand, welke standaard op 1 plek aan de muur hangt.

De voordelen van organisatieborden

Het gebruik van organisatieborden heeft meerdere voordelen, naast dat het heel makkelijk te gebruiken is. Zo zijn de organisatieborden energiebesparend omdat er alleen stiften nodig zijn. Met deze stiften kun je makkelijk iets opschrijven en ook makkelijk is weghalen. Daarnaast kun je makkelijk iets ophangen door het gebruik van magneten, dit maakt het bord multi-functioneel. De projectieschermen zijn minder energiebesparend omdat hier een beamer voor nodig is, maar deze hebben het voordeel dat ze voor professioneel gebruik zijn omdat er via de digitale weg presentaties gegeven kunnen worden.
Do not delete this link