Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Vloeren en toebehoren

De schuur is voor veel tuinbouwbedrijven het start-, eind- en opslag punt van het proces. Er gebeuren meerdere dingen tegelijk in de schuur, wat de veiligheid van het personeel niet altijd ten goede komt. Met rubberen vloeren en de toebehoren van Rubbermagazijn kun je de veiligheid vergroten en gevaarlijke obstakels verbergen of opvallend maken. Zo vind je hier een kabelbrug voor het verbergen van snoeren, een rubberen hoekprofiel voor het afdekken van gevaarlijke randen en een rubberen drempelhulp voor het veilig maken van gevaarlijke op- of afstapjes. Gebruik een rubberen mat of tegel rond machines, zodat medewerkers een veilig gedeelte hebben waar zij kunnen bewegen. 
9 product(en) gevonden
Do not delete this link

Rubberen vloeren of tegels

Het assortiment vloeren en toebehoren bestaat uit een aantal producten. Zo gebruik je rubberen kliktegels of ringmatten om een veilige vloer te creëren. Dit gebeurt vaak rondom machines. Om deze tegels en matten aan elkaar vast te maken, gebruik je connectoren. Daarnaast is het ook mogelijk om deze matten te gebruiken om grof vuil te verwijderen van de schoenen, hiervoor klik je de ringborstels in de gaten van de mat. 

Beschermen van kabels met kabelbruggen

Daarnaast vind je in het assortiment toebehoren voor het beschermen van kabels. Zo zijn er verschillende kabelbruggen voor zowel rechte stukken als bochten. Voor tijdelijk gebruik kun je ook gebruik maken van de flexibele kabelbrug, voor een verschillend aantal kabels en makkelijk om te installeren. 

Gericht op veiligheid

De producten van Rubbermagazijn zijn allemaal gericht op veiligheid. Naast rubberen vloeren en tegels en kabelbruggen vind je ook producten om gevaarlijke situaties in te perken. Gebruik een rubberen drempelhulp voor op- of afstapjes. Dit is niet alleen veiliger voor het personeel, ook het vervoeren van de producten gaat gemakkelijker en beperkt eventuele schade wat verkregen wordt door het hoogteverschil. Daarnaast gebruik je hoekbeschermers om gevaarlijke hoeken of randen te beschermen. 

Do not delete this link