Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

 Shop      Specialisten       Jasper Verhoeven

Over Jasper Verhoeven

Over Jasper Verhoeven

Productspecialist hygiene & desinfectie

Jasper VerhoevenJasper is specialist op het gebied van hygiëne & desinfectie, waarbij hij zich bezighoudt met het concept HortiHygienz. Hij adviseert klanten over vraagstukken met betrekking tot hygiëne rondom tuinbouw waarin alles omtrent reinigen, ontsmetten en bedrijfshygiëne voorkomt. Van opstellen van volledige hygiëneprotocollen en maatregelen tot aan advisering rondom waterkwaliteit en teeltwisseling. Daarbij draait het om een totaaloplossing; de juiste technieken, middelen en werkwijze leiden tot een advies op maat.

Jasper werkt sinds 2018 bij Royal Brinkman, daarvoor heeft hij bij andere (internationale) bedrijven in de tuinbouwsector gewerkt. Hij is opgegroeid met thuis een eigen kwekerij met komkommers en herfsttomaten. In 2010 is Jasper afgestudeerd aan de HAS Hogeschool voor de opleiding Tuinbouw & Akkerbouw met als specialisatie Research and Innovation.

Door zijn kennis en ervaring kan Jasper klanten op alle gebieden binnen zijn specialisatie helpen. Zijn aanpak is praktisch, oplossingsgericht en klantgericht. Hij vindt het belangrijk om de branche niet in zijn algemeenheid te bekijken, maar om de teler persoonlijk advies te geven. Jasper is altijd betrokken en denkt graag met de teler mee vanaf het begin tot het einde, met als doel de verbetering van de kwaliteit en opbrengst van de teelt. 

Mocht je vragen hebben omtrent bedrijfshygiëne; van de middelen en toepassingen voor het reinigen en ontsmetten tot de routing binnen het bedrijf en bijhorende technieken, neem dan contact op met Jasper via het contactformulier.

Contactinformatie

 • Neem contact op met Jasper Verhoeven


    Bel Jasper 0174-44 63 60
  Jasper is iedere werkdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.
     
           

     
           
  vraagteken   Stel Jasper een vraag
  Via het formulier kun je jouw vraag stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
     
           

     
           
  linkedin   Voeg Jasper toe aan jouw netwerk
  Klik hier om Jasper toe te voegen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de tuinbouwsector
     
           

     
     
     

  » Terug naar alle specialisten
     
           

 • Contactformulier


Do not delete this link