Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
 Shop      Specialisten       Maarten Casteleijn


Over Maarten Casteleijn

Productspecialist weerbaarheid

Maarten CasteleijnSinds 2019 is Maarten productspecialist weerbaarheid bij Royal Brinkman. Een belangrijke focus van zijn specialisatie is in plantfysiologie en weerbaarheidsproducten. Maarten geeft graag een compleet en persoonlijk advies over de mogelijkheden om weerbaar te telen met als doel het gebruik van chemische middelen terug te dringen. 

Maarten biedt een luisterend oor, gekoppeld aan een deskundig advies om uiteindelijk het meest wenselijke resultaat voor de teler te bereiken. Met zijn kennis en zijn kritische blik adviseert hij telers op een persoonlijke manier met informatie die voor hen toepasbaar is. Hij beantwoordt vragen op een heldere manier en gaat samen met de teler opzoek naar de beste oplossing. Vaak is de oplossing voor weerbaartelen niet alleen te vinden in het toepassen van biostimulanten. Een goede hygiene, professionele inzet van biologische bestrijding en een uitgebalanceerd meststoffenschema zijn cruciaal. Daarom dat Maarten ook deze aspecten belicht in zijn advies en dat graag in samenwerking doet met de andere specialisten van Royal Brinkman.

Heb je advies nodig over de inzet van alternatieve producten om weerbaar te telen of heb je vragen over plantversterking om stress in planten beter te beheersen? Neem contact op met Maarten via het contactformulier.

 • Neem contact op met Maarten Casteleijn


    Bel Maarten op +31 6 51 98 93 62
  Maarten is iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.
     
           

     
           
  vraagteken   Stel Maarten een vraag
  Via het formulier kun je jouw vraag stellen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
     
           

     
           
  linkedin   Voeg Maarten toe aan jouw netwerk
  Klik hier om Maarten toe te voegen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de tuinbouwsector
     
           

     
     
     

  » Terug naar alle specialisten
     
           

 • Contactformulier


Do not delete this link