Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Shop    Technische projecten    Druppelsystemen    Druppelaars

Druppelaars


Een druppelaar helpt bij het doseren van voedingswater middels een element of capillairslangetje. Er bestaan drie soorten druppelaars: capillairen druppelaars, labyrintdruppelaars en druk gecompenseerde en zelfsluitende druppelaars. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor een ruim assortiment druppelaars. 

Druppelaars in tuinbouw

Het assortiment druppelaars bij Royal Brinkman bestaat uit: de Cobra druppelaar, Woodpecker druppelaar, Capillair druppelaar, Kameleon en Kameleon High druppelaar. Naast de diverse druppelaars kun je ook terecht voor overige druppel materialen. De keuze van een druppelaar hangt af van het aantal druppelaars per meter, gewenste waterafgifte, bedlengte en teelt. Onze specialisten schreven een artikel waarin zij meer informatie geven over de soorten druppelaars in de tuinbouw

Reinigen van druppelaars in de tuinbouw

De druppelaars zijn erg gevoelig voor vervuiling, wat kan leiden tot waterafgifteverschillen. Het is daarom belangrijk om regelmatig de filters te controleren en de druppelaars te reinigen. Onze specialisten hebben een artikel geschreven, waarin zij uitleg geven over het reinigen van verstopte druppelaars.

Druppel Configurator

Royal Brinkman beschikt over een ruim assortiment druppelaars. Door de vele keuzes kan het voorkomen dat het moeilijker is om de juiste druppelaar te kiezen. Om die reden hebben onze specialisten de Druppel Configurator ontwikkeld, in 4 eenvoudige stappen breng je je wensen en behoeften in kaart. Op basis van die informatie ontvang je een advies op maat.

Druppelaars kopen

Bij Royal Brinkman kun je terecht voor diverse druppelaars. Wil je een advies over de mogelijkheden van het aanschaffen van druppelaars? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.
Do not delete this link