Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Heteluchtkachels

Heteluchtkachels dienen als alternatief voor een kasverwarming installatie in de professionele tuinbouw. Royal Brinkman biedt een breed assortiment heteluchtkachels op basis van aardgas, propaan, petroleum of diesel.
9 product(en) gevonden
Do not delete this link

Heteluchtkachels in de tuinbouw

Het assortiment heteluchtkachels bij Royal Brinkman bestaat uit: ventilatoren, olieheaters en gasheaters van Holland Heater. Heteluchtkachels worden in de kassen voornamelijk gebruikt als een kasverwarming installatie financieel niet haalbaar is. De energiezuinige reciruclatieventilator zorgt er voor dat de luchtstroom in de kas op gang wordt gebracht, dit creëert een evenwichtige groei van het gewas. Een HHO-oliekachel of HHB-gas-/propaankachel hebben een direct gestookte kachel met open verbranding, hiermee kun je zowel verwarmen als CO2 doseren. 

De juiste heteluchtkachels in de kas

Bij het kiezen van de juiste heteluchtkachels dien je rekening te houden met een aantal factoren. Zo dien je rekening te houden met de oppervlakte van de kas, de Delte-T, het type kas en de brandstof van de heteluchtkachel. Wanneer je een heteluchtkachel wilt kopen, lees dan alle aandachtspunten voor het kiezen van de juiste heteluchtkachel. Regelmatig onderhoud is van groot belang om het optimale resultaat met de heteluchtkachel te behalen. Echter dien je dit nooit zelf uit te voeren, maar moet je dit laten doen door erkende installatiebedrijven.

Heteluchtkachel kopen

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van heteluchtkachels? Laat je dan altijd goed adviseren om problemen achteraf te voorkomen. Vul voor een advies op maat het formulier onderaan de pagina in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op – op werkdagen zelfs binnen 24 uur.

Do not delete this link