Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Assortiment    Technische projecten    Watertechniek

Kasverwarming

Kasverwarming is een belangrijk onderdeel van klimaatbeheersing in de kas. Klimaatbeheersing heeft de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen, omdat het klimaat onlosmakelijk is verbonden met de productie van je teelt. Met behulp van kasverwarmingsinstallaties kun je grip krijgen op het klimaat in de kas. Om dit goed te laten werken is het belangrijk dat alle kasverwarming onderdelen tijdig worden vervangen en op onderhoud wordt gecheckt zodat je er op tijd bij kunt zijn als een onderdeel kapot gaat. Horti-Cultura is een van onze leveranciers van onderdelen voor kasverwarming in de tuinbouw. Bekijk hieronder de onderdelen voor het laswerk, energie besparen, filters, pompen en thermostaten.

De nieuwste onderdelen voor kasverwarming

Bekijk alle

Kasverwarming in de tuinbouw

Kasverwarming is een van de belangrijkste aspecten om een ideaal groeiklimaat voor het gewas te creëren. Met nieuwe technologieën kan er een steeds betere invloed worden uitgeoefend op het klimaat in de kas, omdat deze door (externe) invloeden steeds kan veranderen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te kijken naar de energiebronnen die nodig zijn voor het verwarmen van de kas. De onderdelen van Horti-Cultura kunnen hier allemaal op inspelen. Het artikel van onze specialist '8 tips om energie te besparen' kan hier ook bij helpen. 

Onderhoud van het verwarmingssystemen

Het belangrijk dat het verwarmingssysteem goed wordt onderhouden. Dit kan er namelijk voor zorgen dat het gebruikte water in het systeem van goede kwaliteit is. Niet-kwalitatief water kan namelijk zorgen voor kalk, corrosie en verstoppingen. Daarom het bij het onderhouden van het verwarmingssysteem belangrijk dat er schoon en gefilterd water gebruikt wordt. Om de kwaliteit van water nog verder  te verhogen, kun je ook gebruik te maken van een waterbehandelingsmiddel. Een andere manier om een goede kwaliteit van het water te hebben, is het plaatsen van een doseerpomp in het verwarmingssysteem. Voordat je onderdelen voor het verwarmingssysteem aanschaft, bekijk dan eerst alle tips voor onderhoud aan het verwarmingssysteem. 

Kasverwarming onderdelen kopen

Wil je de kasverwarmingsinstallatie onderhouden? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. In ons assortiment vind je kasverwarming onderdelen voor de professionele tuinbouw van onze partner Horti-Cultura. Via de Onderdelenzoeker vind je in drie stappen je benodigde onderdeel voor je verwarmingsinstallatie in de kas. Heb je vragen? Ook dan kun je met ons contact opnemen voor meer informatie. 
Do not delete this link