Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Technische projecten   Ketelwaterbehandeling

Ketelwaterbehandeling

Een ketelwaterbehandeling in de tuinbouw is van groot belang, omdat de waterkwaliteit van verwarmingssystemen en WKK-systemen aan diverse richtlijnen moet voldoen. Royal Brinkman biedt een breed assortiment producten voor een ketelwaterbehandeling.

Ketelwaterbehandeling in de tuinbouw

Hoewel je als teler zelf verantwoordelijk bent voor het voorkomen van corrosie en verstoppingen, stellen verzekeringsmaatschappijen ook steeds vaker eisen aan de waterkwaliteit van verwarmingssystemen. Een ketelwaterbehandeling biedt een uitkomst. Royal Brinkman biedt een ketelwateranalyse aan in samenwerking met AVF waterbehandeling. Tijdens deze analyse gaan onze specialisten aan de slag met het analyseren van watermonsters. Aan de hand van deze analyse ontvang je een rapport met de daarin te nemen acties. Bovendien heeft Royal Brinkman een samenwerking met AVF Water met een compleet assortiment producten ten behoeve van ketelwaterbehandeling. Door een of twee keer per jaar een waterbehandelingsmiddel toe te voegen aan het systeem, voorkom je corrosie en lekkages. 

Onderhoud aan het verwarmingssysteem

Naast het uitvoeren van een ketelwaterbehandeling is het van groot belang dat je regelmatig onderhoud uitvoert aan het verwarmingssysteem. Stilstaand water is bijvoorbeeld funest voor je systemen. Zo dien je regelmatig deelstroomfilters te reinigen. Naast het reinigen van een deelstroomfilter hebben onze specialisten een aantal tips op een rij gezet voor het onderhoud aan een verwarmingssysteem. Door regelmatig onderhoud zorg je ervoor dat je voldoet aan de garantie- en verzekeringseisen die worden gesteld aan een verwarmingssysteem of WKK. 

Ketelwaterbehandeling uitvoeren

Wil je een ketelwaterbehandeling laten uitvoeren? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Neem dan contact op met één van onze specialisten of vraag direct een analyse aan. Bovendien adviseren onze specialisten je graag over het gebruik van de juiste waterbehandelingsproducten. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je voldoet aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen en voorkom je een slechte waterkwaliteit.

Do not delete this link