Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Technische projecten   Ketelwaterbehandeling

Ketelwaterbehandeling

Een ketelwaterbehandeling in de tuinbouw is van groot belang, omdat de waterkwaliteit aan diverse richtlijnen moet voldoen. Voorkom corrosie en verstoppingen door met regelmaat het ketelwater, WKK-systeem en koelsysteem te controleren. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment producten voor de uitvoering van een ketelwaterbehandeling.

Ketelwaterbehandeling in de tuinbouw

Aangezien steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen stellen aan de waterkwaliteit van onder andere je verwarmingssysteem is het van belang dat je als teler maatregelen neemt om corrosie en verstoppingen van het systeem te voorkomen. Een ketelwaterbehandeling biedt een uitkomst. Bij Royal Brinkman is het mogelijk om een ketelwateranalyse uit te laten voeren. Tijdens deze analyse gaan onze specialisten aan de slag met het analyseren van watermonsters. Aan de hand van deze analyse ontvang je een rapport met de daarin te nemen acties. Vraag een ketelwateranalyse aan. Bovendien heeft Royal Brinkman een samenwerking met AVF Water met een compleet assortiment producten ten behoeve van ketelwaterbehandeling. Door een of twee keer per jaar een waterbehandelingsmiddel toe te voegen aan het systeem, voorkom je corrosie en lekkages. 

Onderhoud aan het verwarmingssysteem

Naast het uitvoeren van een ketelwaterbehandeling is het van groot belang dat je regelmatig onderhoud uitvoert aan het verwarmingssysteem. Zo dien je regelmatig deelstroomfilters te reinigen. Naast het reinigen van een deelstroomfilter hebben onze specialisten een aantal tips op een rij gezet voor het onderhoud aan een verwarmingssysteem. 
Do not delete this link