Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Je hebt drukbuizen en hulpstukken gekozen. Nu kan je de juiste maat selecteren. Zit deze maat er niet tussen? Neem dan contact op met je accountmanager om te vragen naar de mogelijkheden.

Royal Brinkman heeft een breed assortiment PVC onderdelen die geschikt zijn voor drukwatertransport. De buizen en hulpstukken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes en kunnen voor allerlei drukdoeleinden gebruikt worden.De PVC keuzehulp: vind gemakkelijk het juiste PVC buis en/of hulpstuk!

PVC buizen en PVC hulpstukken zijn voor elke tuinder van essentieel belang als het gaat om onder andere beregening, hemelwaterafvoer, druk en drainage. Er zijn veel verschillende PVC hulpstukken beschikbaar, die allen voor een ander doeleinde worden gebruikt. Vanwege het enorme aanbod PVC hulpstukken en PVC buizen kan het lastig zijn om het juiste PVC onderdeel te vinden. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de PVC keuzehulp ontwikkeld. Hiermee selecteer je in slechts 3 stappen de juiste PVC buis en/of PVC hulpstukken. 

Waar moet ik op letten bij het gebruik van de PVC keuzehulp? 
PVC buizen en hulpstukken kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden. Het is daarom belangrijk dat je het juiste type PVC buis kiest dat overeenkomt met de toepassing waarvoor je PVC wilt gebruiken. Om deze reden hebben we de buizen onderverdeeld in 4 verschillende toepassingen: drainage, druk, beregening en afvoer. De PVC buizen en hulpstukken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en soorten. Zo zijn er dikwandige en dunwandige buizen en hulpstukken. De dikwandige zijn logischerwijs sterker en dit verkleint het risico op breuken als je ze onder de grond gebruikt. Naast de afmeting en wanddikte kun je ook kiezen uit PVC buizen gebaseerd op drukklasse. Afhankelijk van de uitwendige druk kies je PVC buizen met een stijfheidsklassen SN2, SN4 of SN8. 

Welke PVC hulpstukken zijn geschikt?
Op royalbrinkman.nl vind je diverse PVC hulpstukken, waaronder pvc bochten, s-bochten, pvc buisklem, pvc knie, pvc t-stuk, pvc y-stuk, pvc eindset, pvc lijmkap, pvc kogelkraan, pvc flens, pvs kraagbus, pvc koppeling, pvs slangpilaar, pvc terugslagklep, pvc verloopring, pvc wartelmoer, pvc afdichtring, pvc sokken (verloopsok en draadsok). PVH hulpstukken, oftewel PVC verlengstukken, worden gebruikt om de verschillende PVC buizen aan elkaar te sluiten. Voor de afvoer van water vind je in ons assortiment een PVC terugslagklep, zodat water één kant op kan stromen. Om de hulpstukken en PVC buizen te monteren kun je kiezen uit hulpstukken met lijmverbinding of hulpstukken die je eenvoudig over elkaar heen schuift. Bovendien is het van groot belang om rekening te houden met de afmetingen van PVC, zodat alle buizen en hulpstukken dezelfde afmeting hebben. In ons assortiment vind je PVC in verschillende diameters en lengtes. 

PVC buizen en/of hulpstukken kopen
Nieuwe PVC buizen en hulpstukken kopen? De PVC buizen en/of hulpstukken bestel je direct online op royalbrinkman.nl. Na het plaatsen van de bestelling worden deze zo spoedig mogelijk bij jouw bedrijf afgeleverd. Of het nu gaat om PVC voor hemelwaterafvoer, beregening, druk of drainage, bij Royal Brinkman ben je aan het juiste adres.

Do not delete this link