Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Je hebt drukbuizen en hulpstukken gekozen. Nu kan je de juiste maat selecteren. Zit deze maat er niet tussen? Neem dan contact op met je accountmanager om te vragen naar de mogelijkheden.

Royal Brinkman heeft een breed assortiment PVC onderdelen die geschikt zijn voor drukwatertransport. De buizen en hulpstukken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes en kunnen voor allerlei drukdoeleinden gebruikt worden.De PVC keuzehulp: vind gemakkelijk het juiste PVC buis en/of hulpstuk!

PVC buizen en hulpstukken zijn voor elke tuinder essentieel om zijn teelt goed te laten verlopen. Er zijn veel verschillende PVC hulpstukken, die allen voor een ander doeleinde worden gebruikt. Je kunt alle kanten op, denk bijvoorbeeld aan een beregeningspijp of juist een afvoer lijmkap. Omdat het aanbod van PVC onderdelen enorm is, kan soms lastig zijn om het juiste onderdeel te vinden. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we de PVC keuzehulp ontwikkeld. Hiermee selecteer je in slechts 3 stappen het juiste onderdeel. 

Waar moet ik op letten bij het gebruik van de PVC keuzehulp? 
PVC buizen en hulpstukken kunnen op veel verschillende manieren gebruikt worden. Het is daarom belangrijk dat je het type buis kiest dat overeenkomt met het doel dat je wilt bereiken. Om deze reden hebben we de buizen onderverdeeld in 4 soorten: drainage, druk, beregening en afvoer. De PVC buizen en hulpstukken zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zo zijn er dikwandige en dunwandige buizen en hulpstukken. De dikwandige zijn logischerwijs sterker en dit verkleint het risico op breuken als je ze onder de grond gebruikt

Hoe kan ik PVC buizen en/of hulpstukken bestellen?
De PVC buizen en/of hulpstukken bestel je nu eenvoudig online. Na het plaatsen van de bestelling worden deze zo spoedig mogelijk bij jouw bedrijf afgeleverd. 

 

Do not delete this link