Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Filters worden in de tuinbouw op verschillende manieren toegepast met als doel vervuiling uit het water te filteren. Royal Brinkman biedt een breed assortiment filters voor de professionele tuinbouw.

Filters in de tuinbouw

In de tuinbouw worden verschillende filtertechnieken toegepast om water te filteren van allerlei soorten vervuiling. Onze specialisten Water schreven een artikel over de verschillende filtertechnieken. In ons assortiment vind je filter voor deze technieken, waaronder:
  • Filterdoek: met behulp van een filterdoek, oftewel papier, filter je vaste deeltjes vuil uit het water, doordat deze niet door de poriën heen kunnen;
  • Zandfilters: met behulp van een zandfilter, filter je vuil uit het water doordat het vuil in de poriën van het zand achterblijft;
  • Zeeffilters: met behulp van een zeeffilter wordt een voorfiltratie gedaan om de grote deeltjes vuil eruit te filteren, voordat het een filterinstallatie in gaat.
  • Gaasfilters: Gaasfilter is gaas dat is gespannen van metaaldraden, waarbij het vuil achter blijft in de openingen van het gaasfilter;
  • Ringfilter: ringfilter is een filter waarvan het filterelement bestaat uit diverse ringen. Deze ringen worden samengedrukt om organisch vuil uit het water te filteren.
  • Revaclean filter: Revaclean is een kraansetfilter die de voordelen heeft van een metaalfilter. Revaclean filters worden achter de afsluiters geplaatst.
Naast bovengenoemde filters biedt Royal Brinkman nog andere diverse filters en toebehoren voor de tuinbouw. Weten welke filter geschikt is voor jouw situatie? Onze specialisten schreven een artikel over de verschillende filtertechnieken.

Filters kopen

Wil je nieuwe filters kopen voor jouw filtertechniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten adviseren je graag over het gebruik van de juiste filter. Heb je vragen over het gebruik van filters in de tuinbouw? Ook dan kunt u terecht bij één van onze specialisten.

Do not delete this link