Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Teeltwisseling    Doeken en zeilen    Bevloeiingsmatten

Bevloeiingsmatten

Bevloeiingsmatten zijn matten die het water van onderaf gelijkmatig verdelen over de planten. Het voordeel van het van onderaf bewateren, is dat er een goede wortelontwikkeling ontstaat in de pot. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment bevloeiingsmatten.

Gebruik van bevloeiingsmatten

Voor het beste teeltresultaat is het belangrijk dat de bevloeiingsmatten op de juiste manier geplaatst en gebruikt worden. Voor het gebruik van de bevloeiingsmat dien je er voor te zorgen dat de mat helemaal nat gemaakt wordt met water. Daarbij is het belangrijk dat je dit doet met een lage oppervlaktespanning, dit zorgt er namelijk voor dat het water goed wordt opgenomen. 

Klavermat

De Klavermat bevloeiingsmat wordt geproduceerd van 100% hoogwaardige synthetische vezels. Iedere vezel heeft exact dezelfde eigenschappen en structuur, wat resulteert in een hoge capillaire werking. De bevloeiingsmat onderscheidt zich door zijn chemische bestendigheid en constante werking. De Klavermat bevloeiingsmat gaat bij normaal gebruik 8 tot 10 jaar mee. Met deze mat is er sprake van een reproduceerbare en constante watergift. 

Bevloeiingsmat kopen

Bij het kiezen van bevloeiingsmatten is het belangrijk dat je je altijd goed laat adviseren. Wil je een advies op maat? Via het formulier onder aan deze pagina, neemt onze specialist vrijblijvend contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.

Do not delete this link