Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Gronddoek, oftewel anti-worteldoek, wordt voor verschillende doeleinden gebruikt in de professionele glastuinbouw. Royal Brinkman biedt een breed assortiment gronddoeken aan ten behoeve lichtweerkaatsing, onkruidwering, talludbescherming en uitruimen van de kas.

Gronddoek in de tuinbouw

Royal Brinkman heeft verschillende gronddoeken in haar assortiment. Wanneer je gronddoek wilt kopen dan is het belang om na te denken over de toepassing van het gronddoek. Zo is er het witte gronddoek Phormiflex en zwarte gronddoek Phormisol met ruiten of lijnen beschikbaar. Bovendien verschilt het assortiment gronddoek ook in stevigheid. Gronddoek kan namelijk enerzijds worden gebruikt als bescherming en anderzijds voor het uitruimen van de kas. Vanwege deze verschillende toepassingen hebben we verschillende soorten gronddoek in het assortiment.

Soorten gronddoek

In ons assortiment vind je gronddoek van Phormisol en Phormiflex. Phorimisol is voornamelijk geschikt voor gemiddeld gebruik van gronddoek. Phormisol 100 is een zwart gronddoek met oranje ruiten. Dit gronddoek wordt voornamelijk ingezet in de kas om planten op te zetten. Bovendien wordt het ook gebruikt als talludbescherming. Phormisol 100 is verkrijgbaar in diverse gewichten en afmetingen. Bovendien is het Phormisol 100 UV-gestabiliseerd. Daarentegen wordt Phormisol 137 gronddoek gebruikt voor intensief gebruik. Het gronddoek is dikker dan Phormisol 100 en is daarom geschikt voor intensief gebruik voor zowel de binnen- als buitenteelt. Phormisol 137 is een zwart gronddoek met groene strepen en ruiten. Beide gronddoeken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes.

Gronddoek kopen

Ben je van plan om nieuw gronddoek te kopen, maar weet je niet welk type gronddoek geschikt is voor jouw teeltsituatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten teeltwisseling. Zij adviseren je graag geheel vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden van gronddoek. Daarnaast adviseren zij je ook graag over de afmetingen van het gronddoek. Bovendien kun je ook het formulier invullen, dan nemen onze specialisten contact op wanneer jou het uitkomt. 
Do not delete this link