Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Schaduwnetten

Schaduwnetten zorgen voor een gelijkmatige filter van de zon, waardoor de grond niet zal uitdrogen en de luchtvochtigheid op pijl wordt gehouden. Royal Brinkman biedt een breed assortiment schaduwnetten aan voor de professionele tuinbouw.
4 product(en) gevonden
 ArtikelnaamPrijs per eenheid  AantalBesteleenheid
Schaduwnet 1038 N groen 150x50m
Groen | 50
119010364
Prijs per eenheid:
rol
Schaduwnet 1050 N groen 150x50m
Groen | 50
119010488
Prijs per eenheid:
rol
Schaduwnet 1050 N groen 300x50m
Groen | 50
119010501
Prijs per eenheid:
rol
Schaduwnet 1055 N zwart 150x50m
Zwart | Stengelhouder | 150
119010550
Prijs per eenheid:
rol
Resultaat 1-4 van 4
Toon
Do not delete this link

Schaduwnetten

Schaduwnetten worden gemaakt door middel van een rascheltechniek waarbij duizenden lusjes met elkaar verbonden worden. Dit maakt de schaduwnetten sterk en rafelvast. Deze techniek maakt het ook mogelijk om de schaduwnetten in veel verschillende structuren te maken. Dit varieert van fijne mazen tot grove mazen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan vierkante of rechthoekige mazen, of andere variaties mazen. Door de structuur van het schaduwnet vormt het een filter voor de zon die overal gelijkmatig is. Dit verzacht de temperatuuruitersten. De grond zal niet meer uitdrogen door overmatige zonnestralen en de luchtvochtogheidsgraad wordt verzacht. Hierdoor is er minder beregening nodig en wordt de verbranding van bladeren voorkomen. Het schaduwpercentage kan tussen de 18 en 70% bereiken afhankelijk van het gekozen schaduwpercentage.

Verdere kenmerken

Het schaduwnet is makkelijk aan te brengen en bovendien onderhoudsvriendelijk. De knoopsgatenbanen zorgen ervoor dat het net bestand is tegen hoge windkracht. Verder rot en verkleurt het schaduwnet niet en is het UV-bestendig.

Schaduwnet kopen

Ben je op zoek naar (nieuw) schaduwnet? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Op royalbrinkman.nl vind je een breed assortiment schaduwnet op rol voor de professionele tuinbouw in verschillende maten. Heb je vragen over gebruik of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
Do not delete this link