Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Teeltwisseling    Substraten en Toebehoren

Substraten en Toebehoren

Substraten en andere toebehoren zijn een fundamenteel onderdeel van de groei van een gewas. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment substraatmatten en andere producten die nog zijn tijdens de substraatteelt.

Substraten en toebehoren in de tuinbouw

De substraatteelt vormt een groot onderdeel van de professionele tuinbouw. In ons assortiment substraten vind je de volgende producten:
  • Substraatmatten: substraatmatten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bovendien vind je in ons assortiment substraten voor de groenteteelt, sierteelt en opkweek. Alle substraatmatten zijn afkomstig van de gerenommeerde substraatleverancier Grodan.
  • Substraatbakken: substraatbakken worden veelal gebruikt in de groente en bloementeelt. Deze bakken staan vaak op de grond of op de teeltgoot. Substraatmatten worden dan in de bakken geplaatst;
  • Teeltgoten: naast de verkoop van substraten en bakken kun je bij Royal Brinkman ook terecht voor op maat gemaakte teeltgoten voor in de kas. 
  • Plantgatsnijders en pottensnijmessen: wanneer je substraatmatten in gebruik neemt dien je eerst plantgaten in de matten te maken. Dit kun je doen met behulp van een plantgatsnijder. Aan het einde van de teeltwisseling dien je de plantpotten los te snijden van het substraat. Met het gebruik van een pottensnijmes kun je eenvoudig de steenwolpotten lossnijden van de mat.
  • Andere substraten: naast de Grodan substraten kun je bij Royal Brinkman ook terecht voor Jiffy potten en Grocubes.

Substraten en toebehoren kopen

Van plan om substraten en andere toebehoren te kopen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Op royalbrinkman.nl bestel je snel en eenvoudig je benodigde producten. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialist Teeltwisseling.
Do not delete this link