Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Valent touw

Valent touw is sterk en neemt geen vocht op, wat de kans op touwbreuk wegneemt. Valent touw is gemaakt van de kunstvezel polypropyleen. In het algemeen kan gesteld worden dat touw van kunstvezels (in vergelijking met natuurlijke vezels): Sterker is, geen vocht opneemt en dus niet zwaarder wordt, gemakkelijk hanteerbaar is en het niet aangetast kan worden door bacteriën. Het Valent touw is los verkrijgbaar in de maten 1/1000, 1/1200 en 1/1500. » Klik hier voor een overzichtspagina over het kiezen van het juiste touw.

13 product(en) gevonden
Do not delete this link

Valent touw in de professionele tuinbouw

Valent touw is een sterk touw wat geen vocht opneemt, hierdoor is er minder kans op touwbreuk. Het touw is gemaakt van kunstvezel polypropyleen, kunstvezels zijn (in vergelijking met natuurlijke vezels) sterker. Doordat het touw geen vocht opneemt wordt het touw niet zwaar en is het gemakkelijk hanteerbaar. Valent touw is verkrijgbaar in verschillende maten (1/1000, 1/1200 en 1/1500). De variant 1/1000 Valent touw is de meest sterke keuze: 1 kilo Valent touw geeft 1000 meter touw. Afhankelijk van het gewas kunt u de beste keuze maken qua draagkracht. Tip: kijk ook eens naar de specificaties van het product voordat je een keuze maakt!

Kleuren Valent touw

Naast verschillende diktes, kun je kiezen uit verschillende kleuren Valent touw. Gekleurd touw wordt voornamelijk gebruikt voor het aanhouden van de extra dief of tussenplanting, zodat dit makkelijk wordt herkend. Het is mogelijk om de haken om en om met verschillende kleuren in één doos te laten leveren.

Juiste touw bij hogedraadhaken

Naast Valent touw zijn er ook andere soorten touw die op de hogedraadhaak gewikkeld kunnen worden. Het gewas, de maximale plantbelasting en de hoeveelheid UV-licht in de kas bepalen het type touw voor hogedraadhaken. Onze specialisten hebben een artikel geschreven waarin zij uitleg geven over het kiezen van het juiste touw

Valent Touw kopen

Bij Royal Brinkman kun je terecht voor diverse soorten Valent touw. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het touw? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link