Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Trosbogen

Trosbogen, ook wel plantenclips genoemd,  worden vaak gebruikt ter ondersteuning en bescherming van de tros van een tomatenplant. Wanneer de hele tros uitgroeit, is het totale gewicht dusdanig groot, dat de steel van de trostomaat de neiging heeft om te knikken. Door het gebruik van trosbogen kun je het knikken voorkomen. Ontdek het assortiment trosbogen bij Royal Brinkman
6 product(en) gevonden
Do not delete this link

Trosbogen voor tomatentrossen

Trosbogen worden gebruikt om tomatentrossen te beschermen, zodat het knikken van de trossen wordt voorkomen. De eerste trossen van een jonge tomatenplant kunnen namelijk vaak nog niet het gewicht aan van de zware tomatentros, waardoor een trosbeugel ondersteuning kan bieden. Geen een steel is echter even dik of hetzelfde, dus leveren wij verschillende maten en soorten trosbogen, waaronder de Flextruss trosboog.

Flextruss trosbogen

Om te voorkomen dat de tros knikt, heeft Royal Brinkman de Flextruss trosboog in haar assortiment. Deze flexibele trosboog heeft als voordeel dat deze eenvoudig en snel op het steeltje van de tros geplaatst kan worden. De Flextruss is erg flexibel waardoor er veel arbeid wordt bespaard bij het clippen. Ook zijn de Flextruss trosbogen one-size-fits-all waardoor ze geschikt zijn voor bijna alle soorten en maten.

Trosbogen kopen

De trosbogen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Wil je een advies over de mogelijkheden van trosbogen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Naast trosbogen worden diverse tomatenclips gebruikt om de plant te ondersteunen. Onze specialisten schreven een artikel met de verschillende soorten tomatenclips.
Do not delete this link