Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Verpakking & Ontwerp    Bamboe materialen

Bamboe materialen

Bamboe materialen zijn essentieel voor de ondersteuning van planten. Door het gebruik van bamboe krijgen planten de gewenste en juiste vorm en hoogte. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment bamboematerialen; van bamboerekken tot aan tonkinstokken. 

Assortiment bamboematerialen

Of het nu gaat om plantondersteuning middels een bamboestok, tonkinstok of bamboerek, bij Royal Brinkman koop je een divers assortiment plantondersteuning. Onze bamboematerialen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Naast de plantsteunen kun je bij Royal Brinkman ook terecht voor bindmaterialen, zoals clips en touw. Met behulp van deze bindmaterialen wordt de groei van een plant ondersteund.

Bamboerekken

Bamboerekken worden onder andere gebruikt om planten te geleiden langs het bamboerek. Het assortiment bestaat onder andere uit de bamboe u-boog en de traditionele bamboerek verkrijgbaar in verschillende soorten. De U-boog wordt voornamelijk gebruikt om planten rond te leiden. Een bamboe u-boog kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de teelt van orchideeën. 

Tonkinstokken en bamboestokken

Tonkin- en bamboestokken, oftewel plantenstokken, worden ook gebruikt voor de begeleiding en groei van planten. De stokken van bamboe zijn gemaakt van een natuurproduct en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Bamboestokken worden vaak tonkinstokken genoemd, omdat dit vroeger een regio was in Vietnam waar de stokken vandaan kwamen. Bamboestokken worden zowel in de groenteteelt als in de sierteelt gebruikt. In de groenteteelt worden de jonge planten vaak nog ondersteund middels bamboestokken. Daarentegen wordt in de sierteelt vaak gebruik gemaakt om de planten te geleiden en de juiste vorm te geven. Van plan om bamboestokken te kopen, maar weet je niet welke? Onze specialisten van de afdeling verpakking & ontwerp adviseren je graag over de mogelijkheden. 
Do not delete this link