Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Verpakking & Ontwerp    Etiketten

Etiketten

Een tuinbouw etiket wordt vaak gebruikt in de sier- en potplantenteelt om productinformatie te verschaffen of om juist het product te onderscheiden van de concurrent. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor een breed assortiment tuinbouw etiketten; van plaatetiketten en sleufetiketten tot steeketiketten en stickeretiketten. Laat zelfs jouw eigen tuinbouw etiket ontwerpen door de Royal Brinkman studio!

Etiketten voor de professionele tuinbouw

Etiketten worden in de tuinbouw gebruikt om informatie over de plant ter verschaffen. Echter zijn er veel verschillende tuinbouw etiketten verkrijgbaar die je bij jouw product kunt plaatsen. Royal Brinkman biedt namelijk een breed assortiment etiketten voor de professionele tuinbouw. Het assortiment tuinbouw etiketten bestaat uit diverse materialen; of het nu gaat om duurzame, waterbestendige etiketten of etiketten speciaal ontworpen. Het assortiment etiketten bestaat uit de volgende etiketten:
  • Sleufetiketten worden voornamelijk bevestigd om de plant of bloem door middel van de sleuf in het etiket. Hierdoor is verlijming verleden tijd en kan het etiket eenvoudig in elkaar worden gevouwen;
  • Steeketiketten zijn etiketten die bij de plant worden gestoken om de consument van informatie te kunnen voorzien. Steeketiketten zijn voorzien van een verstevigde rand, waardoor hij eenvoudig de grond in gaat;
  • Plaatetiketten worden veelal gebruikt om een bepaald ras of soort aan te tonen. Op deze bordjes kan met behulp van bijvoorbeeld krijt de bijbehorende naam worden geschreven;
  • Stickeretiketten kunnen worden gebruikt voor het drukken van belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld tijdstip en dag van oogsten.
Voor het snel en eenvoudig aanbrengen van stickeretiketten maak je gebruik van een etiketteertang, deze zijn ook verkrijgbaar op royalbrinkman.nl.

Bedrukte etiketten ontwerpen

Wil je een etiket dat geheel aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf? Laat Royal Brinkman dan jouw tuinbouw etiket ontwerpen! De Royal Brinkman studio denkt graag met je mee: van ontwerp tot etiket. De Royal Brinkman studio brengt je huidige wensen in kaart met betrekking tot het type etiket, de kleur, het ontwerp en de informatie die zich op het etiket moet bevinden. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden, zodat je jouw product onderscheidt.

Tuinbouw etiket kopen

Van plan om nieuwe etiketten te kopen of om een tuinbouw etiket te ontwerpen? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuw tuinbouw etiket. Bovendien kun je ook voor etiketten met bedrukking bij Royal Brinkman terecht. Onze Royal Brinkman Studio staat graag voor je klaar om een ontwerp voor je te maken.
Do not delete this link