Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Groente- en fruitschalen

Groente- en fruitschalen bieden aan onder andere cherrytomaten en zacht fruit bescherming tijdens bijvoorbeeld transport. Royal Brinkman biedt een breed assortiment zwarte en transparante schalen voor de professionele tuinbouw. 
44 product(en) gevonden
Do not delete this link

Plastic groente- en fruitschalen voor de professionele tuinbouw

Plastic groente- en fruitschalen bieden de optimale bescherming aan geoogste groenten en fruit. Bovendien zijn de plastic schalen voedselveilig, van hoogwaardige kwaliteit en beschermt het product tegen beschadigingen tijdens bijvoorbeeld transport. Daarnaast is een groente- of fruitschaal een uitstekend middel voor de communicatie naar de consument. Zo weet de consument altijd wat hij koopt. Het is ook mogelijk om de verpakking met uw eigen bedrijfsnaam of logo te bedrukken, zodat uw product wordt herkend. Dit beïnvloedt het imago van jouw bedrijf positief. In ons assortiment vind je zowel zwarte als doorzichtige schalen. De schalen worden voornamelijk gebruikt in de teelt van onder andere cherrytomaten, pepers en zacht fruit. Deze producten zijn kwetsbaar, waardoor een plastic schaal bescherming biedt.

Duurzame groente- en fruitschalen

Naast plastic schalen stappen telers steeds vaker over naar kartonnen schalen, omdat deze vaak als duurzaam worden gezien. Een bijkomend voordeel is dat kartonnen schalen eenvoudiger te bedrukken zijn, waardoor de producten beter herkenbaar zijn voor de klant. Bovendien geven kartonnen schalen de ruimte om een extra boodschap toe te voegen. Op deze manier kan de toegevoegde waarde van het geoogste product worden onderstreept. Wil je een kartonnen verpakking laten bedrukken? De Royal Brinkman Studio helpt je graag met het uitdenken en het ontwerp van jouw wensen. Op deze manier onderscheid je het product van de concurrent.

Verpakkingsschaal kopen

Bij het kopen van groente- en fruitschalen is het belangrijk dat je je altijd goed laat adviseren. Wil je een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Bovendien bestel je eenvoudig en snel verpakkingsschalen op royalbrinkman.nl. Ook online zie je jouw persoonlijke prijzen. 
Do not delete this link