Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Verpakking & ontwerp    Hoezen en Hebo Halters

Hoezen en Hebo Halters

Met een Hebo Halter voorkom je bloem- en bladbeschadiging. De efficiënte halterstandaard is eenvoudig te gebruiken waardoor je tijd en geld bespaart. Naast verschillende typen Hebo Halters zijn er ook bloem- en plantenhoezen in verschillende soorten en maten.

CPP: Flexibel materiaal, gebruiksvriendelijk. Cijfer achter het materiaaltype geeft de dikte in micron aan. 
OPP: Hard, rechtopstaand materiaal. Cijfer achter het materiaaltype geeft de dikte in micron aan.

Grote hoeveelheden nodig? Vraag hier snel een offerte aan.

Onderdelen Hebo Halter

Om het werken met de halterstandaard zo eenvoudig mogelijk te maken kun je op royalbrinkman.nl ook terecht voor handige hulpmiddelen en losse onderdelen voor je Hebo Halter. Ook hebben onze specialisten een handig artikel geschreven waarin ze uitleggen hoe je de Hebo Halter in elkaar zet.

Plant- en bloemenhoezen

Plant- en bloemenhoezen zijn beschikbaar in verschillende soorten maten en materialen. Naast de behoefte van het gewas, is het belangrijk dat je de hoes kiest die ook op je persoonlijke behoeftes aansluit. Onze specialisten hebben alle aandachtspunten voor je op een rij gezet. 


Offerteaanvraag

Vraag hieronder een offerte aan voor een grote hoeveelheid hoezen. Kies het product, de hoeveelheid en de specificaties van het product. Onze specialist neemt vervolgens op kantoordagen binnen 24 uur contact op. Onderstaande offerteaanvraag is vrijblijvend en zonder kosten.

Do not delete this link