Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Verpakking & ontwerp    Hoezen en Hebo Halters

Hoezen en Hebo Halters

Bloemen en plantenhoezen bieden een onderscheidend vermogen als het gaat om het in de markt zetten van uw product. Naast onderscheidend vermogen bieden hoezen ook bescherming tijdens bijvoorbeeld transport. Royal Brinkman denkt graag met u mee; of het nu gaat om maatwerk of standaardmaten bloemen- en plantenhoezen. Grote hoeveelheden hoezen nodig? Vraag hier een offerte aan.

Bloemen en plantenhoezen voor de tuinbouw

Plant- en bloemenhoezen zijn beschikbaar in verschillende soorten maten en materialen. Naast de behoefte van het gewas, is het belangrijk dat je de hoes kiest die aansluit op je persoonlijke behoeftes . Factoren als de afmeting, luchtgaten en tegelijkertijd ook de positie daarvan, dikte van het materiaal, soort materiaal en de bedrukking zijn belangrijk voor het kiezen van een hoes. Bij Royal Brinkman adviseren onze specialisten je graag over de geschikte bloemen of plantenhoes. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden en uw wensen en behoeften. De Royal Brinkman studio denkt graag met u mee over een passend ontwerp aansluitend op uw product. 

Materiaal van bloemenhoezen en plantenhoezen

Afhankelijk van jouw product kies je voor een bepaald type materiaal: CPP of OPP. Maar wat is nu eigenlijk het verschil?
  • CPP: is een flexibel en gebruiksvriendelijk materiaal mede daarom wordt CPP bloemenhoezen vaak gebruikt in de teelt van onder andere chrysanten. 
  • OPP: is een hard en rechtopstaand materiaal waardoor minder stroeve gewassen als orchidee een geschikt gewas zijn.
Twijfelt u over het juiste materiaal van uw bloemen- of plantenhoes? Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bedrukken van bloemen en plantenhoezen

Steeds vaker kiezen kwekers wereldwijd voor een bedrukte hoes. Echter zijn er twee verschillende manieren van bedrukken: bedrukking in CMYK of bedrukking in PMS. Het is dus van groot belang om een keuze te maken uit één van de bedrukkingstechnieken. Onze specialiste schreven een artikel over de bedrukkingstechnieken van bloemenhoezen en plantenhoezen

Inhoezen handmatig of machinaal

Ook het inhoezen is van invloed op de keuze van een plastic hoes. Wanneer je handmatig inhoest, maak dan gebruik van een Hebo Halter. Een hebo halter voorkomt beschadiging aan je bloemen of planten en maakt inhoezen eenvoudiger. De hebo halter is een gebruiksvriendelijk standaard die onmisbaar is in de sierteelt. 

Bloemenhoezen en plantenhoezen kopen

Wil je nieuwe plastic hoezen aanschaffen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Onze specialisten denk graag met je mee; van ontwerp tot eindproduct. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten van de afdeling Verpakking & Ontwerp. Vraag hieronder een offerte aan voor een grote hoeveelheid hoezen. Kies het product, de hoeveelheid en de specificaties van het product. Onze specialist neemt vervolgens op kantoordagen binnen 24 uur contact op. Onderstaande offerteaanvraag is vrijblijvend en zonder kosten.
Offerte aanvragen
Do not delete this link