Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Hoezen bedrukt

Bedrukte bloemen- en plantenhoezen onderscheiden uw product van de concurrent. Royal Brinkman levert een breed assortiment bedrukte bloemenhoezen en plantenhoezen voor de tuinbouw. Bovendien denkt onze Royal Brinkman studio graag met u mee voor een nieuw ontwerp.
6 product(en) gevonden
Do not delete this link

Bedrukte hoezen voor de tuinbouw

In de tuinbouw wordt nog steeds vaak gebruikt gemaakt van plastic bloemen- en plantenhoezen. De diverse hoezen zijn verkrijgbaar in diverse diktes en materialen. Een bedrukte hoes heeft diverse voordelen ten opzichte van een blanco hoes. Enerzijds onderscheid je jouw product met die van de concurrent. Anderzijds zorg je ook voor een stuk herkenbaarheid van jouw product en je bedrijf. 

Bedrukkingstechnieken bedrukte bloemen- en plantenhoezen

Wanneer je voor bedrukte hoezen kiest, dan is het belangrijk om af te wegen voor welke bedrukkingstechniek je kiest. In de tuinbouw wort namelijk gebruik gemaakt van twee soorten bedrukkingstechnieken: CMYK of bedrukking in PMS. Beide technieken hebben zo hun voor- en nadelen. Onze specialisten schreven een artikelen over de voor- en nadelen van de twee bedrukkingstechnieken.

Bedrukte bloemen- en plantenhoezen kopen

Ben je van plan om over te gaan op een bedrukte bloemenhoes of plantenhoes? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Onze specialisten van de afdeling Verpakking & Ontwerp denken graag met je mee. Wil je een gehele nieuwe uitstaling van jouw of product of bedrijf? De Royal Brinkman Studio helpt je graag bij het uitdenken van het ontwerp tot eindproduct. Heb je vragen neem dan contact op met één van onze productspecialisten.
Do not delete this link