Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Assortiment    Verpakking & Ontwerp    Plantentrays

Plantentrays in de tuinbouw

Plantentrays worden in de professionele tuinbouw veel gebruikt en hebben invloed op de groei en kwaliteit van het gewas. Met de juiste plantentray is er een optimale oplossing voor elke teelt. Van stektrays, draagtray tot transporttrays, zaai- en onderbakken. Alle trays zijn indiverse afmetingen verkrijgbaar. 

Diverse type plantentrays

Ben je op zoek naar de juiste trays voor je teelt? Royal Brinkman biedt een breed assortiment in plantentrays aan van toonaangevende merken als: Pöppelmann en Desch plantpak. Royal Brinkman beschikt over de TEKU Normpack 200, 300 en 400 serie. Deze series zijn geschikt voor diverse potmaten en hebben een aflopende bodem met bodemgaten in de tray.

 

Normpack-serie

Wanneer je kiest voor de Normpack 200 transporttray, kies je voor de optimale oplossing voor je teelt. Door een gelijkmatige besproeiing tijdens het transport behoud je met de Normpack trays de kwaliteit van de plant. Ook zijn de trays gemakkelijker en snel te scheiden, heeft het een stabiele zachte rand dat zorgt voor minder risico op schade van de plant en bestaan ze uit gerecyclede kunststoffen.

Do not delete this link