Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Verpakking & ontwerp    Potten en containers

Potten en Containers

Potten en containers zijn een belangrijk onderdeel van veel sierteeltbedrijven in de professionele glastuinbouw. Ieder gewas kent namelijk zijn eigen wensen en behoeften. Daarom biedt Royal Brinkman een breed assortiment verschillende potten en containers aan. Grote hoeveelheden potten nodig? Vraag hier een offerte aan.

Potten en containers voor de professionele tuinbouw

Potten en containers zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen beschikbaar. In eerste instantie zijn twee verschillende plastic potten beschikbaar: spuitgietpotten en thermoform potten. Naast de keuze voor één van deze potten dien je ook rekening te houden met andere factoren, waaronder de graden van de pot, type bodem, bodemgaten en de kleur van de pot. Bij Royal Brinkman vind je diverse potten voor de professionele tuinbouw: potten, containers, plantenschotels, plantschalen en hangpotten. Bovendien vind je niet alleen potten voor de potplantenteelt, maar ook containers voor bijvoorbeeld een boomkwekerij. Wil je weten welke pot het meest geschikt is voor jouw teelt? Onze specialisten zetten een aantal tips voor het kiezen van de juiste pot op een rij. Royal Brinkman beschikt over een breed assortiment potten en containers van gerenommeerde merken als Teku Pöppelmann, Desch Plantpak en Kreuwel Plastics.

Verschil tussen pot en container

Ieder type pot of container heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn er potten van aardewerk als plastic potten beschikbaar. Maar wat is nu precies het verschil tussen een pot en container? Wanneer wordt gesproken over de potmaat, dan wordt dit vaak aangeduid met een ‘’C’’ of een ‘’P’’. De ‘’C’’ staat voor container waarbij het cijfer erachter staat voor de hoeveelheid in liters. Daarentegen staat de ‘’P’’ voor potmaat waarbij het getal juist het aantal centimeters van de pot weergeeft. Weten welke potmaat geschikt is voor jouw teelt? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Biologisch afbreekbare potten

Door de toenemende aandacht voor het weggooien van plastic, zijn biologisch afbreekbare materialen steeds belangrijker geworden. Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen, biedt Royal Brinkman biologische afbreekbare potten in haar assortiment. Deze Cocopot is gemaakt van natuurlijk cocosvezel. Deze biologisch afbreekbare pot is volledig composteerbaar, waardoor er geen stortkosten en belasting voor het milieu is.

Potten en containers kopen?

Wil je een grote hoeveelheid potten en containers kopen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste potkeuze. Bovendien bestel je op royalbrinkman.nl snel en eenvoudig je benodigde potten.

Offerteaanvraag

Vraag hieronder een offerte aan voor een grote hoeveelheid potten of trays. Kies het product, de hoeveelheid en de specificaties van het product. Onze specialist neemt vervolgens op kantoordagen binnen 24 uur contact op. Onderstaande offerteaanvraag is vrijblijvend en zonder kosten.

Do not delete this link