Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Verpakking & ontwerp    Potten en containers    Hangpotten en schotels

Hangpotten en schotels

Hangpotten worden meestal gebruikt voor zowel buiten- als kamerplanten in de professionele tuinbouw. Met de verschillende maten en kleuren hangpotten zorg je dat je het product opvalt. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor een breed assortiment hangpotten en toebehoren.

Grote hoeveelheden potten nodig? Vraag nu een offerte aan.Het kiezen van de juiste pot

Elk gewas heeft andere behoeften, waardoor het gebruik van de juiste pot bijdraagt aan de kwaliteit van het gewas. Bij het kiezen van de juiste pot is het belangrijk dat je rekening houdt met factoren zoals: materiaal, pot grootte, bodem en bodemgaten. De juiste hangpotten kunnen bijdragen aan de kwaliteit van je gewas. Onze specialisten hebben een artikel geschreven met alle aandachtspunten bij het kiezen van de juiste pot

TEKU hangpotten

Pöppelmann TEKU hangpotten dragen bij aan snelle groei, gezonde planten en een uitstekende bewerkbaarheid. Pöppelmann TEKU® wordt niet alleen gekenmerkt door het ruime productassortiment, maar biedt ook de optimale oplossing voor je gewas. Met de TEKU hangpotten zorg je voor een ideale watergift en bescherm je de wortels tegen beschadiging door blootstelling aan licht. Bij Royal Brinkman kun je ook terecht voor ophangbevestigingen voor hangpotten. Met de ophangbevestigingen zorg je ervoor dat de hangers veilig en betrouwbaar worden vastgehouden.

Offerteaanvraag

Vraag hieronder een offerte aan voor een grote hoeveelheid potten of trays. Kies het product, de hoeveelheid en de specificaties van het product. Onze specialist neemt vervolgens op kantoordagen binnen 24 uur contact op. Onderstaande offerteaanvraag is vrijblijvend en zonder kosten.

Do not delete this link