Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    123STEP

123STEP

Logo 123stepDe meeste tuinbouwbedrijven kenmerken zich door grote oppervlakte. Daarom is het belangrijk om efficiënt te blijven als je naar de andere kant van het bedrijf moet. Dit kost namelijk zo'n 5 tot 10 minuten van je kostbare tijd. Door gebruik te maken van een step ben je niet alleen in no time aan de andere kant van het bedrijf, maar bespaar je ook tijd die je nuttiger kunt besteden! 123STEP is een partij die zich heeft gespecialiseerd in de step als vervoersmiddel. Zij bieden steps aan door heel Nederland. Zo kan ook jij profiteren van dit handige vervoersmiddel, wat jou snel achterin de kas kan brengen. De steps van 123STEP zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, afhankelijk van het model. Elke step heeft een eigen kwaliteit, bijvoorbeeld: sportief, eenvoudig in gebruik of voorzien van een mandje om spullen mee te nemen!  


123STEP is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment. 

Steps

Bekijk alle

specialisten platformVraag over de steps of over 123STEP?

Ben je op zoek naar advies over de steps of over de verschillende toepassingen? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link