Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    2Grow

2Grow

Logo 2Grow2Grow is een start-up uit België met als doelstelling de 20% van de aardoppervlakte die momenteel besteed wordt aan plantaardige productie te reduceren. Door te ontdekken hoe de plant werkelijk reageert op alle invloeden en dit real-time te kunnen opvolgen, openen grote mogelijkheden naar efficiëntie toe. We weten nagenoeg alles van de omgeving rond de plant, maar we hebben geen idee hoe de plant daar werkelijk op reageert.

Met het 2Grow sensoren pakket is dit verleden tijd. De plant sensoren bestaan uit enerzijds een sapstroom-sensor en anderzijds een diameter-variatie-sensor. De sensoren meten de reactie van de plant op veranderingen in het klimaat (irrigatie, belichting, e.d.) of op manipulaties (snoeien, oogsten, e.d.). Ze kunnen het hele groeiseizoen op dezelfde plaats op de plant geïnstalleerd blijven. Met de Phytoli is het zelfs mogelijk om de sensoren te verbinden aan je klimaatcomputer.

Geschikt voor kruidachtige (tomaat, komkommer, paprika,...) of houtachtige (druivelaar,...) gewassen.Sensorenspecialisten platformVraag over deze sensoren of over 2Grow?

Heb je vragen over deze sensoren of ben je opzoek naar advies? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link