Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    A1 Tuinbouwtechniek | UNI-Coupling

A1 Tuinbouwtechniek | UNI-Coupling

Logo A1 Techniek UNI couplingIn de tuinbouw wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van PVC en PE. Problemen met PVC of PE in de diverse tuinbouw installaties is onoverkomelijk en zorgt veelal voor stilstand. Het is belangrijk dat PVC en PE buizen en slangen makkelijk, snel en op een juiste manier gerepareerd kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld met PVC hulpstukken en lijm de buizen met elkaar verbinden. Hier zitten zowel voor- als nadelen aan: je moet er bijvoorbeeld op letten dat de koppeling precies op de buis past. Daarnaast moet de buis goed schoon en vetvrij zijn, om de lijm goed te laten plakken. Ook droogt de lijm snel waardoor je snel moet handelen. Een andere manier om buizen met elkaar te verbinden is via de UNI-Plastgrip. Deze speciaal ontworpen Plastgripring heeft kenmerkende gesneden tanden die in de plastic buis grijpt, zonder deze buis te beschadigen. Hierdoor kun je de buizen makkelijk verbinden of van elkaar scheiden. Je vindt deze UNI-Plastgrip voor buizen met een diameter van 50 t/m 200mm. Deze nieuwe afdichtingstechniek van UNI-Coupling wordt aangeboden door A1 Tuinbouwtechniek. 


A1 Techniek is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van het assortiment van UNI-Coupling via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

UNI-Plastgrip

Bekijk alle


  • Hoe vervang je PVC buizen en hulpstukken?

    In de tuinbouw wordt heel veel gebruik gemaakt van PVC buizen en hulpstukken. Veelal in een bepaald systeem, welke per klant verschillend is. Het kan daarom voorkomen dat een stuk vervangen moet worden of een deel van het PVC systeem moet worden omgelegd. In dit artikel geven onze specialisten uitleg over het vervangen van PVC buizen en hulpstukken.


    Meer weten? 

Vraag over een van deze producten of over A1 Tuinbouwtechniek?

Heb je een vraag over een van deze producten of wil je contact opnemen met A1 Tuinbouwtechniek? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link