Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Agro Active

Agro Active

logo agro activeAgro Active houdt zich onder andere bezig met kasverwarming, projectbegeleiding, warmtebuffertanks en ook met verflevering van Megadeck. Megadeck is een lijn tuinbouwverf samengesteld door Agro Active. De verf wordt dagelijks door Agro Active gebruikt en is door de eigen mensen van Agro Active doorontwikkeld tot topproducten tegen een lage prijs. Megadeck heeft een lijn tuinbouw verven voor nieuwbouw en verf voor onderhoud aan kasverwarming. De verf van Megadeck is als enige ter wereld milieuvriendelijk en volledig water gedragen (grondlaag en aflaklaag). Ook wordt de verf gemaakt in een fabriek die met duurzame materialen werkt en op groene energie draait. De verf is samengesteld door professionals, maar hoeft niet alleen maar door professionals gebruikt te worden. Iedereen kan een goed resultaat bereiken, dus ook de ongeoefende schilders. Agro Active heeft goed gekeken naar wat er al op de markt is en wat de klant wil. Hieruit zijn 6 basisproducten ontstaan die geschikt zijn voor elke teler/ installateur. Naast deze 6 basisproducten levert Agro Active ook nog meer verf zoals voor in het ketelhuis of gotenverf. In overleg met de klant kan er een haalbare planning aangemaakt worden. Zowel Agro Active als Megadeck staat altijd klaar voor vragen en/of begeleiding. Megadeck, omdat het mega dekt.

Agro Active is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


  • Waarom verven met Megadeck? Bekijk de video

    Door kasverwarmingsbuizen te verven kan de gas/ energiebesparing oplopen tot wel 3% per jaar. Ook is de temperatuur beter en nauwkeuriger te regelen. Door niet geverfde plekken op de buis, verliest de buis juist daar zijn warmte, terwijl de warmte geleidelijk over de hele buis moet worden verspreid. Het is van belang om speciale kasverf aan te schaffen, omdat een kas een bijzonder klimaat heeft: hoge luchtvochtigheid, hoge temperaturen. De verf heeft hierdoor speciale eigenschappen nodig om zijn werk goed te kunnen doen.Megadeck biedt een aparte grondlaag en aflak, wat niemand anders in de wereld biedt. De Protec coating van Megadeck is ADR-vrij. Dit betekent dat er wereldwijd zonder douanebelemmering kan worden geleverd. De Ecotec verven zijn zo ontwikkeld dat ze de teelt niet schaden.  


Meer informatie over Agro Active

Heb je vragen over Agro Active of heb je een vraag over Megadeck verf? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen nemen we binnen 24 uur contact met je op. 



Do not delete this link