Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Airpress

Airpress

Logo AirpressPerslucht wordt voor meerdere toepassingen gebruikt in de tuinbouw. Zo kun je met behulp van perslucht het gebruikte materiaal in de kas schoon blazen. Dit is snel en dus efficiënt. Daarnaast kun je karren en wagens, welke rijden op luchtbanden, altijd op een makkelijke manier voorzien van de juiste hoeveelheid lucht in de banden. Omdat gebruik wordt gemaakt van perslucht, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Airpress is specialist in (complete) persluchtsystemen. Zo vind je bij Royal Brinkman onderdelen voor zuigercompressoren, schroefcompressoren, geluiddempende compressoren of diesel/benzine compressoren van Airpress. Airpress heeft veel ervaring en hebben altijd een passende oplossing. Bekijk hier het totale assortiment onderdelen of zoek het juiste onderdeel via de Onderdelenzoeker


Airpress is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


Onderdelen

Bekijk alle

Pompen

Bekijk alle

filters

Bekijk alle

  • Hoe onderhoud je een compressor?

    Omdat een compressor op hoge druk een gas samendrukt, zoals lucht, is het belangrijk om goed onderhoud uit te voeren. Zo moeten sommige onderdelen van een compressor periodiek gecontroleerd worden. Er is een schema opgesteld welke onderdelen je wanneer moet controleren. Zo moet de afvoer condens wekelijks gecontroleerd worden, maar hoeft een algemene schoonmaak maar na 5000 uur.    


    Meer weten? 


specialisten platformEen vraag over deze onderdelen of over Airpress?

Staat jouw onderdeel er niet tussen of heb je een vraag? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link