Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Amatrex

Amatrex

Logo AmatrexBij een grote hoeveelheid aan meststoffen, wordt gebruik gemaakt van bigbangs. Deze bigbang hoeft niet altijd in één keer geleegd te worden of de meststoffen uit de bigbang moeten nog gemengd worden. In dat geval is het makkelijk om met een soort kraantje te werken waardoor je de afname van de bigbang kan doseren. Bij meststoffen welke groter zijn dan een zandkorrel, kan gebruik worden gemaakt van de Vidbag van Amatrex. De Vidbag geeft je controle op het gedoseerd lossen van bigbags. Bigbags met zaden, kunstmest of zelfs grind kunnen gedoseerd worden geleegd. Dit heeft voordelen:
  • Simpel en snel; zonder lekken of verlies van inhoud. 
  • Veilig; aanbrengen kan vanaf de heftruck.

Amatrex is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

De Vidbag

Bekijk alle

specialisten platformVraag over de Vidbag of Amatrex?

Ben je opzoek naar meer informatie of zou je  graag willen weten of de Vidbag geschikt is voor jouw meststoffen? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link