Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Arriba

Arriba Bedrijfskleding

Logo ArribaSteeds meer bedrijven kiezen ervoor om bedrijfskleding aan te schaffen voor de medewerkers van het bedrijf. Dit heeft meerdere voordelen zoals een goede uitstraling of een bevordering voor de hygiëne, daarnaast kan het ook een leuk idee zijn voor een kerstpakket. Arriba is een van onze partners welke gespecialiseerd is in (het bedrukken van) werkkleding. Hierbij is kwaliteit is erg belangrijk, bedrijfskleding wordt veel gedragen en dus gewassen. Het bedrukken van bedrijfskleding kan bij Arriba ook helemaal op maat en naar wens gebeuren. Per artikel is het mogelijk om de kleur(en), maat, aantal, soort bedrukking en plaats van bedrukken te bepalen. Hiervoor kun je een offerte aanvragen op de productpagina. Arriba zal dan binnen 24 uur contact met je opnemen, en de mogelijkheden verder bespreken. De exacte prijs zal dan door Arriba gegeven worden nadat de wens van de klant bekend is. Bij Arriba is het mogelijk om meerdere kledingstukken te bestellen: T-shirts, truien, jassen, polo's, lange en korte werkbroeken.  Let op! Als er meerdere soorten kledingstukken gewenst zijn, dan hoeft er maar 1 offerte opgevraagd te worden.


AGRO LED is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

  • Werkbroek kopen | Waar moet je op letten?


    Veel mensen kiezen voor een werkbroek. Een werkbroek biedt namelijk niet alleen extra comfort tijdens verschillende werkzaamheden, maar ook de benodigde bescherming. Maar hoe kies je dan de juiste werkbroek? Dat is met name afhankelijk van het soort werk dat je doet, maar er zijn ook een aantal extra opties waarvoor je kunt kiezen wanneer je een werkbroek aanschaft. In dit artikel helpen we je bij het kiezen van de juiste werkbroek voor jouw situatie en zetten we de aandachtspunten op een rij.


    Meer weten? 


specialisten platformVraag over het bedrukken van kleding of over Arriba?

Heb je een vraag over het bedrukken van kleding? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link