Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Bumax

Bumax

Logo BumaxEen aantal meststoffen kunnen erg gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk dat deze goed wordt opgeslagen met de juiste maatregelen. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een kast aan te schaffen welke deze maatregelen al bezit, zo kun je altijd veilig meststoffen opslaan. Bumax is een van onze partners welke hierin kan voorzien. Bumax is producent en leverancier van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen en specialist in brandwerende opslagsystemen. De productie vindt plaats in eigen fabriek in Nederland waardoor maatwerk en korte levertijden kunnen worden geboden. De gewasbeschermingsmiddelenkasten van Bumax maken gewasbescherming veilig voor het milieu en voor de gebruikers. Bumax levert als eerste producent compleet geteste en goedgekeurde brandwerende containers volgens de nieuwste wet en regelgevingen. Daarnaast heeft Bumax een breed scala aan producten voor de opslag van gevaarlijke stoffen zoals brandwerende opslagkasten, milieukasten en inlegborden voor milieukasten


Bumax is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Brandwerende moduulcontainers

Bekijk alle

Milieukasten

Bekijk alle


  • Hoe moet je gewasbeschermingsmiddelen opslaan?

    Het is belangrijk dat gewasbeschermingsmiddelen op de juiste manier worden opgeslagen. Dit voorkomt gevaarlijke situaties en bedrijfsongevallen. Daarnaast is de opslag van gewasbeschermingsmiddelen onderhevig aan wetgeving, dus als teler ben je ook verplicht om de benodigde maatregelen te treffen. In dit artikel lees je meer over de opslag van gewasbeschermingsmiddelen.

    Meer weten? 


Specialisten platformVraag over een van deze producten of over Bumax?

Heb je een vraag over een van deze producten of wil je contact opnemen met Bumax? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link