Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Chemona

Chemona® Nanocoat

Logo ChemonaNanocoat Nederland is de exclusieve importeur van het productassortiment van Chemona® Nanocoat Technologies. Nanocoat Nederland levert hoogwaardige coatings aan gespecialiseerde distributeurs op basis van nanotechnologie voor de bescherming van uiteenlopende materialen. De producten van Chemona® Nanocoat Technologies bieden optimale bescherming tegen veroudering van materialen, waarbij de oorspronkelijke uitstraling van het betreffende materiaal na toepassing structureel gewaarborgd blijft en het materiaal van een langere levensduur behoudt.  

Dankzij deze technologie worden de coatings gekenmerkt door uitstekende vocht- en vuilwerende eigenschappen, kleurvastheid en slijtvastheid. Hierdoor kunnen materialen die behandeld zijn met de coating eenvoudiger en minder frequent worden gereinigd. Bovendien zijn de coatings gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te brengen. De milieuvriendelijke eigenschappen van de coatings zorgen tevens voor aanzienlijke kostenbesparingen in het onderhoud.

Zo is de cleaner een voorbehandeling voor de coatings en doeltreffend tegen sterke vervuiling. Vervolgens gebruik je een coat voor het behandelen van verschillend materiaal: steen, hout, textiel, glas, zonnepanelen. Of voor verschillende toepassingen: behouden van de kleur, wassen van de auto of het weerbestendig maken. Vervolgens kun je het materiaal periodiek schoonhouden met de conditioner


Meest verkocht producten van Chemona

Bekijk alle

Hout & steen coating

Bekijk alle

Overige coatings

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over reiniging of over Chemona?

Heb je een vraag over een van deze coatings of over de technologie achter het gebruik van nanocoating? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link