Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Chemona

Chemona® Nanocoat

Logo ChemonaHet is natuurlijk fijn als de materialen binnen het bedrijf zo lang mogelijk meegaan. Er zijn verschillende manieren om goed met spullen om te gaan zoals het opstellen van een gebruiksaanwijzing, materialen goed opslaan of het uitvoeren van de juiste onderhoud. Het onderhoud kan uitgevoerd worden met schoonmaakmiddelen welke voorzien zijn van nanocoating. Nanocoat is een technologie waarbij dieper in de oppervlakte van het materiaal wordt doorgedrongen. Hierdoor krijgt het materiaal een vocht- en vuilwerende eigenschap. Ook kan de kleur langer worden behouden en wordt slijtage tegen gegaan. Hierdoor kunnen materialen die behandeld zijn met de coating eenvoudiger en minder frequent worden gereinigd. Bovendien zijn de coatings gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te brengen. De milieuvriendelijke eigenschappen van de coatings zorgen tevens voor aanzienlijke kostenbesparingen in het onderhoud.

Chemona Nanocoat Technologies is de exclusieve importeur van Nanocoatings. De producten van Chemona® Nanocoat Technologies bieden optimale bescherming tegen veroudering van materialen, waarbij de oorspronkelijke uitstraling van het betreffende materiaal na toepassing structureel gewaarborgd blijft en het materiaal van een langere levensduur behoudt. Zo is de cleaner een voorbehandeling voor de coatings en doeltreffend tegen sterke vervuiling. Vervolgens gebruik je een coat voor het behandelen van verschillend materiaal: steen, hout, textiel, glas, zonnepanelen. Of voor verschillende toepassingen: behouden van de kleur, wassen van de auto of het weerbestendig maken. Vervolgens kun je het materiaal periodiek schoonhouden met de conditioner


Chemona Nanocoat Technologies is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Meest verkocht producten van Chemona

Bekijk alle

Hout & steen coating

Bekijk alle

Overige coatings

Bekijk alle

  • Hoe kan je verschillende materialen het beste reinigen?

    Hygiëne is ontzettend belangrijk in de tuinbouw. Zeker in de teeltwisseling is het belangrijk dat materialen grondig gereinigd worden. Onze specialisten hebben een artikel geschreven over het reinigen van verschillende materiaal en de soorten reinigingsmiddelen die er zijn. 

    Meer weten? Specialisten platformVraag over reiniging of over Chemona?

Heb je een vraag over een van deze coatings of over de technologie achter het gebruik van nanocoating? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link