Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    GraphicALL systems

GraphicALL Systems

Graphicall systemsOp 14 december 2019 geldt er een nieuwe plantenpaspoortplicht. Dit houdt onder andere in dat er een vaste lay-out komt van het plantenpaspoort en dat de plantenpaspoort voor meer planten gaat gelden. Om als teler hierop in te spelen zijn er meerdere mogelijkheden. Enerzijds kun je het ontwerp van je pot aanpassen voor de volgende bestelling potten. Anderzijds kun je ook een machine aanschaffen welke op de al aangekochte potten een (ander) plantenpaspoort laat bedrukken.

GraphicALL is een partner welke kan voorzien in machines voor plantenpaspoorten. Deze plantenpaspoorten zijn eenvoudig en snel, ze kunnen tot 6,6 meter per seconde bedrukken op potten. De machine bedrukt het paspoort direct op de pot en de afdruk is direct droog, en vocht en UV bestendig. Deze printers hebben een makkelijke bediening waardoor de foutgevoeligheid verminderd wordt. Een ander voordeel is dat deze machines een automatisch reinigingssysteem hebben waardoor de inkt altijd juist op de pot wordt bedrukt en het systeem elke dag moeiteloos opstart. De printers kunnen zowel standalone worden gebruikt als aangestuurd via software, wat zorgt voor optimale efficiëntie en traceerbaarheid.

Je vindt hier twee soorten printers: Markem 9410 CIJ printer en Markem 9450 CIJ printer. Het verschil tussen deze printers is het gebruik van inkt. De 9410 is een meer voordelige machine en kan alleen met zwarte inkt printen. Dit is dus handig voor potten met een lichte kleur of terra kleur. De 9450 is een machine welke geschikt is voor grote productieruns en deze printer kan printen met witte inkt. 


GraphicALL System is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Plantenpaspoortprinter van GraphicALL

Bekijk alle

Inkt voor plantenpaspoortprinter van GraphicALL

Bekijk alle

Software & uitbreidingen  • Wat is de regelgeving rondom het plantenpaspoort?

    Een plantenpaspoort is een officieel document dat je als teler of handelaar van  pot-, perk-, tuin- en terrasplanten, bomen en vaste planten nodig hebt om producten binnen de Europese Unie te kunnen verhandelen. Vanaf 14 december 2019 verandert de regelgeving rondom het plantenpaspoort. Dit heeft invloed op de verpakking van een product. In dit artikel legt onze specialist uit hoe dit zit. 


    Meer weten? 


Specialisten platformVraag over (het bedrukken van) het plantenpaspoort of over deze leverancier?

Heb je vragen over het plantenpaspoort of over de mogelijkheden van bedrukken van het plantenpaspoort? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link