Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    GSNL

GSNL

logo GSNLGlastuinbouwbelichting kan bijdragen aan een hoogwaardige en constante productie. Daarom maken veel telers gebruik van groeilampen. Het is voor telers van belang om goed na te denken over wat voor producten er worden aangeschaft wat betreft belichting. Daarom ontwikkelt, produceert en assembleert GSNL elektronische componenten, waaronder drivers voor groeilampen in de professionele glastuinbouw. Dit vereist een unieke combinatie van kennis op het gebied van belichting, elektrotechniek en tuinbouw. Deze drie elementen komen naadloos samen binnen dit bedrijf..

Door middel van genoeg kennis, kunde en ervaring zorgt GSNL voor de perfecte oplossing voor elke vraag over glastuinbouwbelichting. Omdat GSNL gevestigd is in het grootste glastuinbouwgebied van Europa, spreken zij niet alleen de taal van de kweker, maar ervaart GSNL ook de uitdaging van de kweker. De kennis en ervaring van GSNL vertaalt zich in klant specifieke HPS en LED drivers voor groeilicht. Ze leveren drivers voor alle in de wereld gebruikte voltages 240V en 400V en de Wattages 600/750 en 1000 Watt. Drivers zorgen voor optimale aansturing van groeilampen. Alles gericht op efficiëntie en levensduur.

GSNL is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


Drivers van GSNL

Bekijk alleVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over GSNL of over het gebruik van drivers en assimilatieverlichting? Vul het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 


Do not delete this link