Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    HB Techniek

HB Techniek

Als er camera's op het terrein van het bedrijf hangen, worden overtreders sneller afgeschrikt. Als een overtreder alsnog in de fout gaat, dan kan er altijd actie ondernomen worden met behulp van de camerabeelden. Ook kun je ter controle van de logistiek de camera's gebruiken. Kortom: met camera's en toegangstechniek heb je altijd zicht en invloed op het bedrijfsbezoek. HB Techniek is specialist op het gebied van camerabewaking, inbraakalarm en toegangscontrole. Voor elke toepassing is er een oplossing. Camera's zijn preventief en indicatief. 
Jablotron 100 wordt aangeraden als inbraakalarm. Dit multifunctioneel systeem heeft naast een alarmsysteem ook de mogelijkheid op andere dingen aan te sturen. Denk hierbij aan verlichting, toegangsdeuren, verwarming etc. Het mooie van dit systeem is dat het volledig te bedienen is via een app op telefoon en/of tablet. Door het invoeren van een toegangssysteem kunnen deuren beveiligd worden met tags, passen en/of deurcodes. Alle activiteiten omtrent de toegang worden geregistreerd. Een andere optie voor toegangscontrole is een stand-alone keypad. Dit is een codebedienpaneel die één deur kan openen. Handig voor losse deuren en snelle installatie.


HB Techniek is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Toegangsapparatuur

Bekijk alle

Onderdelen van toegangs- of alarmapparatuur

Bekijk alle

  • Bekijk de aflevering van HB Techniek

    In deze aflevering gaan we langs bij HB techniek, een technische installatiebedrijf in 's-Gravenzande. HB Techniek is gespecialiseerd in beveiligingssystemen. Het beveiligen van een bedrijf is namelijk van groot belang tegen inbraak en diefstal, maar vergeet ook de brandveiligheid niet.  

Specialisten platformVraag over deze producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over de producten van HB Techniek of heb je behoefte aan advies? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link