Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Handelsonderneming Berg

Handelsonderneming Berg

Logo HO BergHet kan voorkomen dat je bedrijfsruimte tekort komt. Een bedrijfsruimte huren of bouwen is dan vaak geen goede oplossing vanwege de hoge investering. Een oplossing hiervoor is het aanschaffen van een stalen constructie, waarmee makkelijke een bedrijfshal opgezet kan worden. Handelsonderneming Berg is een onderneming welke gespecialiseerd is in levering van diverse soorten nieuwe en gebruikte bouwmaterialen voor stalen constructies. Dankzij de grote opslag capaciteit, zijn zij in staat om vele producten direct uit voorraad te leveren. Bij Royal Brinkman vind je nieuwe stalen constructies of bestaande stalen constructies voor een bedrijfshal. Dit geeft een handige en simpele oplossing voor een tekort aan bedrijfsruimte! 


Berg Handelsonderneming is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.  • Meer weten over Handelsonderneming Berg?

    Bekijk de video om meer te weten te komen over deze partner.


Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over deze constructies of ben je benieuwd naar de werkwijze? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link