Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Holland Heater

Holland Heater

Logo Holland HeaterDat het klimaat in de kas op de juiste temperatuur moet zijn is natuurlijk wel bij iedereen bekend. Maar hoe ontstaat die temperatuur? Daar zijn verschillende oplossingen voor. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van gas- of oliegestookte kachels. Deze kachels kun je overal in de kas ophangen en werkt eenvoudig. Holland Heater is een partner welke kan voorzien in deze kachels. Met behulp van een van de specialisten kun je een verwarmingsplan maken voor met deze kachels, want Holland Heater is hierin een echte kennispartner. Holland Heater ontwikkelt, produceert en verkoopt een compleet assortiment hete lucht kachels en ventilatoren voor het verwarmen en ventileren van kassen. Het bedrijf is wereldwijd actief als toonaangevende marktpartij en onderscheidt zich door innovatie, kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid. De verwarmingsinstallatie is een essentieel onderdeel van een optimaal kasklimaat. Bij Royal Brinkman kun je  terecht voor de heteluchtkachels van Holland Heater. In het assortiment vind je gasgestookte kachels en olie gestookte kachels. Het voornaamste verschil hiertussen is de energiebron. In de onderdelenzoeker vind je alle (reserve-)onderdelen van deze kachels. 


Holland Heater is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Populaire kachels

Bekijk alle

Oliegestookte luchtverwarmers & kachels

Bekijk alle

Gesloten gasgestookte kachels

Bekijk alle

  • Hoe kies je de juiste heteluchtkachels voor in de kas?

    Voor het verwarmen van een kas kan gebruik gemaakt worden van heteluchtkachels. Dit gebeurt met name wanneer een complete warmte-installatie met een ketel financieel niet haalbaar is. Heteluchtkachels bieden dan een goed en betaalbaar alternatief. 


    Meer weten? 


Specialisten platformVraag over de producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over kachels of wil je meer informatie? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link