Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Horti-Cultura

Horti-Cultura

Het is erg belangrijk dat het klimaat in de kas op pijl blijft. Een kasverwarmingssysteem zorgt hiervoor. Het is wel belangrijk dat er regelmatig onderhoud verricht wordt en dat er snel gehandeld wordt als het systeem vast loopt. Door bijvoorbeeld vies ketelwater moet het systeem extra hard werken. Dit kost extra energie en dus geld. Horti-Cultura is gespecialiseerd in kasverwarming en klimaattechniek in de glastuinbouw. Zij zijn expert en hebben meer dan 30 jaar ervaring in het energie-efficiënt ontwerpen en realiseren van installaties voor kassen, en kunnen op technisch gebied uitgebreid adviseren bij de juiste keuze en montage. Via Royal Brinkman verkopen zij onderdelen voor het kasverwarmingssysteem. In het assortiment hebben zij alleen de meest courante uitvoeringen opgenomen. Je vind een breed assortiment aan: reparatieset Johnson pomp, Rockwool isolatiemateriaal, verschillende onderdelen van Siemens en meerdere onderdelen voor kasverwarming

Onderdelen Kasverwarming 
Onderdelen van de kasverwarming kunnen makkelijk gevonden worden in de Onderdelenzoeker. In het assortiment hebben zij alleen de meest courante uitvoeringen opgenomen. Kun je een onderdeel niet vinden of heb je een product met andere specificaties nodig? Laat dit dan aan ons weten. 


Horti-Cultura is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Meest verkochte kasverwarmingsonderdelen

Bekijk alle

Las-hulpstukken

Bekijk alle

Specialisten platformHeb je een vraag over het product?

Heb je een vraag over dit product of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdeel. Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link