Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Killgerm

Logo KillgermKillgerm is expert op het gebied van plaagdiermanagementproducten. Dit bevat onder andere middelen tegen antiseptica, insecticiden en rodenticiden. Killgerm heeft een zeer ruime ervaring vanuit de praktijk en helpen graag met technische of praktische vragen. 

In de tuinbouw is vraatschade zeer ongewenst. 


Gebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik!

Best verkocht

Bekijk alle

Tegen knaagdieren

Bekijk alle
 • Hoe kan ik schade aan mijn bassin door knaagdieren tegengaan?

  In koude periodes gaan knaagdieren (zoals muizen en ratten), maar ook andere plaagdieren (zoals mollen) op zoek naar een warme en droge schuilplaats. Naast de kas, is ook het bassin een favoriete plek voor deze dieren. Ze kruipen onder het bassinzeil en bouwen hier vervolgens een nest. Dit lijkt in eerste instantie misschien onschuldig, maar in de praktijk kan dit tot enorme schade aan het bassin zorgen, met in het ergste geval inzakking tot gevolg. In dit artikel vertelt Jeroen van Katwijk van onze partner Seahorse Diving meer over de gevolgen van knaagschade aan bassins.

  Lees verder
 • Hoe kan je knaagdieren signaleren en bestrijden?

  Knaagdieren kunnen een groot probleem vormen op glastuinbouwbedrijven: ze brengen schade aan in het gewas, kunnen allerlei ziektes, virussen, schimmels en bacteriën overdragen en vernielen ook elektriciteitskabels en leidingen. Door knaagdieren tijdig te bestrijden, kun je deze problemen voorkomen. 


  Lees verder
 • Hoe voorkom je vraatschade door muizen aan kweekzakjes en kweeklint?

  Zodra de herfst aanbreekt en het kouder en natter wordt, gaan muizen en andere knaagdieren de warmte opzoeken in kassen. Hier nestelen ze zich, waarna ze op zoek gaan naar voedsel. Vaak gaan ze zich hierbij te buiten aan de kweekzakjes of –linten met roofmijten die in het gewas hangen. Muizen vinden dit namelijk heerlijk. In het najaar en 's winters zie je bij telers dan ook veel gevallen van vraatschade. Dit is uiteraard... 

  Lees verder

Vraag over de producten of deze leverancier? 

Vul dan het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link