Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    KS Tools

KS Tools

Logo KS ToolsBij een storing van een machine wil je vaak eerst zelf kijken of je het kunt oplossen. Ook bij het vervangen van een onderdeel kun je zelf handig genoeg zijn om het in eigen beheer te doen. Hiervoor is het wel belangrijk om het juiste gereedschap in huis te hebben. KS Tools is een van de leveranciers van Royal Brinkman die jou kan voorzien in het juiste gereedschap. 

KS Tools is gericht op intelligente en duurzame gereedschappen, in alle vormen en maten. Zij streven naar innovatieve producten en opereren wereldwijd. Dit doen zij door het zoeken naar een juiste balans tussen prijs en kwaliteit, een oplossingsgerichte houden en flexibiliteit. 

De producten van KS Tools zijn een mooie aanvulling op ons assortiment borgpennen, moeren en moerbouten, unischroeven, elektrisch gereedschap en handgereedschap


KS Tools is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Losse onderdelen van gereedschapsets

Bekijk alle

Complete gereedschapssets

Bekijk alle

Opberging van gereedschap

Bekijk alle
Onderdelenzoeker

Specialisten platformVraag over het gebruik van gereedschap of over deze leverancier?

Heb je vragen over dit gereedschap, of wil je meer informatie ontvangen over KS Tools? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link