Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Labels en Meer

Labels en Meer

Labels en MeerIn de tuinbouw wordt steeds meer gebruik gemaakt van automatisering. Het is tegenwoordig de standaard dat oogstkarren via automatisch transport naar de schuur worden gebracht. De machines die hiervoor gebruikt worden, worden ook steeds meer uitgebreid. Van automatisch transport, naar palletiseersystemen en verpakkingssystemen. Het labelen van de producten gebeurt dan al in eigen huis. Een labelprinter kan voorzien in de juiste labels. Daarnaast is het belangrijk om de juiste productinformatie door te spelen naar de veiling. Zo wordt er altijd gebruik gemaakt van productcodes. Naast productcodes kun je ook extra partij-informatie meegeven met het product. Zo kunnen klanten zien wat de toegevoegde waarde is van jouw product. De VBN heeft een lijst gemaakt met deze codes. Labelprinters kunnen deze codes automatisch toevoegen aan de veilingbrief. 

Labels en Meer is een partij die kan voorzien in verschillende soorten labelprinters. Zo zijn er de handzame labelprinters en industriële labelprinters. Daarnaast kun je bij Labels en Meer ook terecht voor accessoires zoals een rewinder, waarmee je de stickers na het printen direct op een rol kunt zetten, en printlint waarop de je stickers kunt printen. Zo kun je ook gemakkelijk prijsstickers printen voor directe verkoop richting een klant, handig!


Labels en Meer is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Handzame printers

Bekijk alle

Industriële printers

Bekijk alle

Accessoires

Bekijk alle

Specialisten platformVraag over labelprinters of over Labels en Meer?

Heb je vragen over labelprinters, of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link