Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Pack T.T.I.

Pack T.T.I.

Logo Pack TTIHet snoeien en oogsten van bloemen, planten en kruiden kan op vele manieren gebeuren. De Eazycut is een van deze manieren en zorgt ervoor dat je met behulp van een gemotoriseerde snoeischaar en een handige opvangzak heel gemakkelijk het gewas kan snoeien of oogsten.  

De Eazycut heeft meerdere modellen, van handsnoeimachine tot een heel trim frame. Ondanks dat deze machine onderhoudsarm zijn, kan het altijd gebeuren dat een onderdeel toe is aan vervanging. Hier komt onze leverancier Pack T.T.I. om de hoek kijken. Deze leverancier kan voorzien in allerlei onderdelen van de Eazycut modellen:

Pack T.T.I. is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Onderdelen Eazycut 300/400

Bekijk alle

Onderdelen Eazycut 500/600

Bekijk alle

Onderdelen Eazycut 1200/1600

Bekijk alle

  • Bekijk de video over Pack TTI

    In de video krijg je een indruk van de werking van de Eazycut 600. In de video kun je gelijk zien welke mogelijkheden er zijn. In plaats van een zak waarin het product zich verzameld, is de Eazycut voorzien van een lopende band waardoor het verzamelen van het eindproduct een stuk makkelijker wordt. 

    Het bekijken van deze video kost je slechts 10 seconden.Specialisten platformVraag over het vervangen van onderdelen van de Eazycut of over deze leverancier?

Heb je vragen over de onderdelen van de Eazycut of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een specialist via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Do not delete this link